By accessing our **180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 48 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 48

**Directions Solve each problem.**

Question 1.

Color half.

Answer:

Explanation:

Colored half of the given tea pots as shown above.

Question 2.

Two plus seven is

_____________.

Answer:

9,

Explanation:

Given to find two plus seven is

2

+7

9.

Question 3.

Subtract.

Answer:

Explanation:

Given to find 5 -1 we will get

5

-1

4

Question 4.

– 4 = 8 – 2

Answer:

10,

Explanation:

Given to find the missing number in

___ – 4 = 8 -2, right side it is 8 – 2 = 6,

Let x be the missing number so x – 4 = 6,

x = 6 + 4 = 10.

Question 5.

Circle the object that can stock.

Answer:

Explanation:

Circled the object brick that can be stocked

as shown above.

Question 6.

Is the object less than 1 meter, about 1 meter, or more than 1 meter tall?

____________

Answer:

About 1 meter tall,

Explanation:

If we see at the given object chair it is

about 1 meter tall.

Question 7.

Who ran the fewest miles?

____________

Answer:

Cheryl,

Explanation:

Given list of miles ran by Max – 4 X 10 = 40 miles,

Cheryl – 2 x 10 = 20 miles and

Brandon – 3 x 10 = 30 miles among the 3

the fewest miles are ran by Cheryl.

Question 8.

What is 12Â¢ less than 2 quarters?

____________

Answer:

38Â¢,

Explanation:

Given to find 12Â¢ less than 2 quarters as

1 quarter is 25Â¢, so 2 quarters is 2 X 25Â¢ = 50Â¢,

therefore 12Â¢ less than 50Â¢ is

50Â¢

-12Â¢

38Â¢.