By accessing our **180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 22 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 22

**Directions Solve each problem.**

Question 1.

Circle the larger number.

87 81

Answer:

87 is larger than 81.

Question 2.

6 + 9 = ___

Answer: 15

By adding the two given numbers we can find the sum of 6 and 9.

6 + 9 = 15

Question 3.

4 less than 8 is

_________.

Answer: 4 less than 8 is 4.

we have to subtract 4 from 8 we get 4.

8 – 4 = 4

Question 4.

5 2 = 3

Answer:

5 + 2 = 7 so the sign is wrong

5 – 2 = 3 the sign is correct

So, the answer is 5 – 2 = 3

Question 5.

Name the shape.

_________

Answer: The shape of the above figure is Rectangle.

Question 6.

Circle how long it would take to fill a pool with water.

more than 1 hour

less than 1 hour

Answer:

It takes more than 1 hour to fill the pool with water.

Question 7.

Toy Train Sales Last Week

How many trains were sold on Wednesday?

_____________

Answer: By seeing the above data we can say that the number of trains sold on Wednesday is 1.

Question 8.

Greg runs 3 miles every day. How many miles does Greg run in 3 days?

__________________

Answer:

Given,

Greg runs 3 miles every day.

To find:

How many miles does Greg run in 3 days?

3 Ã— 3 = 9

Thus Greg runs 9 miles in 3 days.