By accessing our **180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 21 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 21

**Directions Solve each problem.**

Question 1.

Write the numeral.

__________

Answer: 8

There are 8 bunches of sticks.

Each bunch of sticks = 10

10 Ã— 8 = 80 sticks

Question 2.

Answer: 17

By adding the two numbers 7 and 10 we get 17.

Question 3.

10 – 0 = ___

Answer: 10

Subtracting 0 from any number will get the same number.

Question 4.

Write the missing number.

Answer: 32

Let us find the missing number.

26 – 24 = 2

30 + 2 = 32

So, the missing number is 2.

Question 5.

Circle the object that looks like the solid.

Answer:

A ball from the above figure looks like a sphere.

Question 6.

How many days are in June?

___________

Answer: There are 30 days in the month of June.

Question 7.

Who caught the most fish?

___________

Answer: Karen caught the most fish

Explanation:

Number of fish Ginny caught = 2

Number of fish Karen caught = 6

Number of fish David caught = 4

Thus Karen caught the most fish.

Question 8.

I am 9 less than 18. What number am I?

___________

Answer:

Given,

I am 9 less than 18.

Subtract 9 from 18 we get 9

18 – 9 = 9

Thus the number is 9.