By accessing our **180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 102 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 102

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

Circle the larger number.

92

29

Answer:

Explanation:

Given two numbers are 92 and 29 as

92 is greater or more than 29 circled it.

Question 2.

7 plus 16 equals ____23______

Answer:

23,

Explanation:

Given to find 7 plus 16 equals to

16

+7

23.

Question 3.

Answer:

14,

Explanation:

Given to find the difference bewteen 34 and 20,

34

-20

14.

Question 4.

4 + = 11

Answer:

7,

Explanation:

Given to find the missing number in

4 + ___ = 11, let x be missing number

4 + x = 11, x = 11 – 4 =7.

Question 5.

Name the shape.

Answer:

Circle,

Explanation:

The given shape is circle.

Question 6.

Circle the longer object.

Answer:

Explanation:

Given crayon and pencil as pencil is longer,

so circled it as shown above.

Question 7.

**Miles Run**

How many more miles did Max run than Cheryl?

Answer:

20 miles,

Explanation:

Given chart of miles runned in that Max has ran 40 miles

and Cheyl ran 20 miles so more miles did Max ran Cheryl is

40 miles – 20 miles = 20 miles.

Question 8.

Kazim has 14 toy cars. He gives 6 to his brother.

How many toy cars does he still have?

Answer:

8 toy cars,

Explanation:

Given Kazim has 14 toy cars. He gives 6 to his brother.

So many toy cars does he still have are 14 – 6 = 8 toy cars.