By accessing our **180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 100 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 100

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

Circle about how many phones are in your house.

3

50

Answer:

Explanation:

Circled 3 phones are there in my house because there

will not be 50 phone inÂ my house.

Question 2.

17 + 5 = ____22______

Answer:

22,

Explanation:

Given to add 17 to 5,

17

+ 5

22.

Question 3.

Answer:

6,

Question 4.

Kyle mows 4 lawns every week for extra money.

He charges $2.00 to mow a lawn. How much money

does he make after 4 weeks?

Answer:

$32,

Explanation:

Given Kyle mows 4 lawns every week for extra money.

He charges $2.00 to mow a lawn. Every week

Kyle gets 4 x $2 = $8, therefore money

does he make after 4 weeks is 4 weeks X $8 = $32.

Question 5.

Circle the plane figure.

Answer:

Explanation:

Circled the plane figure rhombus as shown above.

Question 6.

Circle the heaviest item.

Answer:

Explanation:

Circled the heaviest item it is pineapple fruit.

Question 7.

Make 30 tally marks.

Answer:

Explanation:

Made 30 tally marks as shown above.

Question 8.

Marcus wakes up at 7:00 A.M. He is awake for 13 hours and

then he goes to bed. What is Marcusâ€™ bedtime?

Answer:

8:00 P.M,

Explanation:

Given Marcus wakes up at 7:00 A.M. He is awake for 13 hours and

then he goes to bed. Marcusâ€™ bedtime is as we have 24 hours

in a day and after 12 hours it is P.M,

so 7 + 13 = 20 hours after 12 noon it is 20 hours – 12 hours is

8:00 P.M.