By accessing our **180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 69 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 69

**Directions Solve each problem.**

Question 1.

Answer:

Explanation:

**Ones** Place Value

2 + 9 = 11

Put the 1 in Ones place

Carry the 1 to Tens place

**Tens** Place Value

1 + 4 + 1 = 6

Put the 6 in Tens place

Question 2.

\(\frac{1}{4}\) of 28 = ______

Answer:

\(\frac{1}{4}\) of 28 = 7

Explanation:

\(\frac{1}{4}\) x \(\frac{28}{1}\)

Cross multiplied both sides

\(\frac{1}{4}\) x \(\frac{28}{1}\) = \(\frac{28}{4}\)

\(\frac{28}{4}\) = 7

Question 3.

How many threes are in the number twelve?

Answer:

3 x 4 = 12

Explanation:

12 **÷** 3 = 4

so, there are 4 three’s in the number 12.

Question 4.

58 ÷ 6 = ___

Answer:

58 ÷ 6 = 9

The first number, 58, is called the dividend.

The second number, 6 is called the divisor.

quotient = 9

remainder = 0

Explanation:

Question 5.

Write the largest 4-digit number using 3, 7, 2, and 5.

______________

Answer:

The given digits are 3,7,2 and 5

7532 is the greatest 4−digit number.

2357 is the smallest 4−digit number

Explanation:

The number are arranged to make the possible largest number.

Question 6.

70 – = 55

Answer:

70 – 15 = 55

Explanation:

70 – 55 = 15

We have to subtract 15 from the given number to get the given difference.

Question 7.

Is this a leap year?

__________

Answer:

Yes,

Explanation:

The Julian Calendar added a little more than 10 days to each year, making each month either 30 or 31 days long, except for February. To account for the entire 365.25 day-long year, one day was added to February every four years, now known as a “leap year.”

Question 8.

If the outdoor temperature were 32°F, would you more likely build a snowman or go swimming in the ocean?

__________

Answer:

Explanation:

At 0°C we like make snow man.

Question 9.

Color the solids that have a triangle for a front view.

Answer:

Explanation:

The cone and triangular prism both looks like a triangle in the front view

Question 10.

It takes David 15 minutes to ride his bike around the block. How many times can he ride around the block in 45 minutes?

________________

Answer:

3 rounds.

Explanation:

45 **÷ **15 = 3

3 x15 = 45

It takes David 15 minutes to ride his bike around the block.

He has to ride 3 times around the block