By accessing our **180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 70 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 70

**Directions Solve each problem.**

Question 1.

Answer:

Explanation:

Working each column from right to left

9 is greater than 5 so you must regroup:

Take 1 from 4, so 4 becomes 3.

Add 10 to 5, so 5 becomes 15.

Question 2.

9 Ã— 9 = ___

Answer:

9 x 9 = 81

Explanation:

The product of given two numbers 9 and 9 is 81.

Question 3.

Answer:

Explanation:

We have the equation:

24 Ã· 3 = 8

Calculated to 0 decimal places.

Question 4.

48 Ã· 6 = ___

Answer:

Explanation:

We have the equation:

48 Ã· 6 = 8

Calculated to 0 decimal places.

Question 5.

Is 1,442 closer to 1,400 or 1,500?

_______________

Answer:

1,442 closer to 1,400

Explanation:

1442 – 1400 = 42

1500 – 1442 = 58

so, 1442 is near to 1400.

Question 6.

Complete the chart to find the cost of 7 pens at 10Â¢ each.

1 Pen |
2 Pens |
3 Pens |
4 |

10Â¢ | |||

5 Pens |
6 Pens |
7 Pens |
8 |

Answer:

Explanation:

1 pen cost is 10Â¢

so, 7 pens cost = 7 x 10 = 70Â¢

Question 7.

A classroom is 48 m^{2} and the coat room is 12 m^{2}. What is the total area?

_______________

Answer:

Given,

The classroom is 48 m^{2} and the coat room is 12 m^{2}.

48 + 12 = 60 sq. meters

So, the total area is 60 sq. meters.

Question 8.

1 hour = ___ minutes

Answer:

1 hour = 60 minutes

Explanation:

There areÂ 60 minutesÂ in 1 hour.

Question 9.

Color the polygons.

Answer:

Explanation:

A is in semi circle shape

B is in polygon shape

C is in oval shape.

Question 10.

Shade half of the area so that both the shaded and unshaded parts have the same shape.

Answer:

Explanation:

The above shape has 6 squares

shaded 3 parts such as the mirror image of the shaded part.