180 Days of Math for Fourth Grade Day 133 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 133 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 133

Directions: Solve each problem.

Question 1.
180 Days of Math for Fourth Grade Day 133 Answers Key 1
Answer:
180-Days-of-Math-for-Fourth-Grade-Day-133-Answers-Key-1
The sum of 18 and 6 is 24.

Question 2.
\(\frac{1}{10}\) of 20 = ____________
Answer:
\(\frac{1}{10}\) × 20 = 2

Question 3.
Divide 15 into 3 equal groups.
Answer:
15 ÷ 3 = 5
Dividing 15 into 3 equal groups will give 5.

Question 4.
82 ÷ 6 = __________
Answer:
180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 133_4
The quotient is 13 and the remainder is 4.

Question 5.
Write 4,825 in words.
Answer: 4,825 in words is Four Thousand Eight Hundred and Twenty-Five.

Question 6.
23 – 15 = 180 Days of Math for Fourth Grade Day 133 Answers Key 2 + 8
Answer:
Let the missing number be x.
23 – 15 = x + 8
8 = x + 8
x = 8 – 8
x = 0

Question 7.
Draw the time that is 16 minutes later.
180 Days of Math for Fourth Grade Day 133 Answers Key 3
Answer:
180-Days-of-Math-for-Fourth-Grade-Day-133-Answers-Key-7

Question 8.
_________ gallon(s) = 2 quarts
Answer:
4 quarts = 1 gallon
Dividing both sides by 2.
4/2 quarts = 1/2 gallon
2 quarts = 1/2 gallon

Question 9.

1st Trimester

2nd Trimester

3rd Trimester

Troy soccer basketball baseball
Jessica golf basketball track
Allison soccer diving swimming

How many children play soccer?
Answer:
Troy and Allison play soccer.

Question 10.
Haru gets $2.50 each week for allowance. How much does he get in 4 weeks?
Answer:
Given,
Haru gets $2.50 each week for allowance.
$2.50 × 4 = $10.00
Thus he gets $10 in 4 weeks.

Leave a Comment

Scroll to Top