# 180 Days of Math for Fourth Grade Day 135 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 135 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 135

Directions: Solve each problem.

Question 1.
37 + 24 = ________
The sum of 37 and 24 is 61.

Question 2.
8 × 6 = __________
When we multiply 8 and 6 we get 48.

Question 3.
40 ÷ 4 = __________ The quotient is 10 and remainder is 0.

Question 4.
19 ÷ 3 = _________ The quotient is 6 and remainder is 1.

Question 5.
600 + 70 = __________
Answer: 600 + 70 = 670

Question 6.
Is 4 × 3 equal to 6 × 2?
4 × 3 = 12
6 × 2 = 12
So, 4 × 3 is equal to 6 × 2.

Question 7.
How many meters are in 600 centimeters?
1 m = 100 cm
600 cm = x
x = 600/100
x = 6
Thus there are 6 meters in 600 centimeters.

Question 8.
What month comes before August?
Answer: July is the month that comes before August.

Question 9.
Is a square a rectangle?
Answer: No square is different from the rectangle.

Question 10.
Complete the chart with the missing factors.

 Product 32 36 40 42 Factor 4 6 5 6 Factor