By accessing our **180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 132 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 132

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

46 – 25 = ___________

Answer:

The difference between 46 and 25 is 21.

Question 2.

Write 0.5 as a percentage.

Answer:

0.5 = 1/2

1/2 × 100/100 = 50/100 = 50%

Question 3.

75 ÷ 5 = _________

Answer:

The quotient is 15 and the remainder is 0.

Question 4.

Answer:

The quotient is 5 and the remainder is 0.

Question 5.

Round 4,506 to the nearest hundred.

Answer: 4506 to the nearest hundred is 4500.

Question 6.

9 + 9 + 9 + = 4 × 9

Answer:

4 × 9 = 36

So, the missing number is 9.

Question 7.

Calculate the perimeter of a square with 7-cm sides.

Answer:

Given,

s = 7 cm

We know that,

Perimeter of a square = 4s

P = 4 × 7 = 28 cm

Thus the perimeter of a square is 28 cm.

Question 8.

__________ hours = 120 minutes

Answer:

1 hour = 60 mins

120/60 = 2

Thus, 2 hours = 120 minutes

Question 9.

I have one curved surface and no flat surfaces. What solid am I?

Answer: A sphere is a shape that has one curved surface and no flat surface.

Question 10.

Sheila bought 3 dozen eggs. How many eggs did she buy?

Answer:

Given,

Sheila bought 3 dozen eggs.

1 dozen = 12 eggs

3 dozens = x

x = 3 × 12

x = 36 eggs

Thus Sheila buy 36 eggs.