## Everyday Mathematics 4th Grade Answer Key Unit 4 Multidigit Multiplication

### Everyday Math Grade 4 Home Link 4.1 Answer Key

**Multiplication Puzzles**

Solve the multiplication puzzles mentally. Fill in the blank boxes.

Examples:

Question 1.

Answer:

Explanation:

First multiply 8 with 70 and 400 and write in boxes in the first row and multiply 9 with 70 and 400 and write in boxes in the second row.

Question 2.

Answer:

Explanation:

First multiply 80 with 5 and 7 and write in boxes in the first row and multiply 600 with 5 and 7 and write in boxes in the second row.

Question 3.

Answer:

Explanation:

First multiply 50 with 9 and 4 and write in boxes in the first row and multiply 7000 with 9 and 4 and write in boxes in the second row.

Question 4.

Answer:

Explanation:

First multiply 7 with 500 and 600 and write in boxes in the first row and multiply 4 with 500 and 600 and write in boxes in the second row.

Question 5.

Answer:

Explanation:

First multiply 30 with 9 and 8 and write in boxes in the first row and multiply 700 with 9 and 8 and write in boxes in the second row.

Question 6.

Answer:

Explanation:

First multiply 9 with 400 and 500 and write in boxes in the first row and multiply 20 with 400 and 500 and write in boxes in the second row.

Make up and solve some puzzles of your own.

Question 7.

Answer:

Explanation:

First multiply 5 with 20 and 30 and write in boxes in the first row and multiply 7 with 20 and 30 and write in boxes in the second row.

Question 8.

Answer:

Explanation:

First multiply 200 with 8 and 9 and write in boxes in the first row and multiply 400 with 8 and 9 and write in boxes in the second row.

**Practice**

Solve using U.S. traditional addition or subtraction.

Question 9.

321 + 869 = ___

Answer:

Explanation:

The sum of 321 and 869 is 1190.

Question 10.

5,401 – 752 = ___

Answer:

Explanation:

The difference of 5401 and 752 is 4649.

Question 11.

4,568 + 8,735 = ___

Answer:

Explanation:

The sum of 4568 and 8735 is 13303.

Question 12.

9,156 – 4,584 = ___

Answer:

Explanation:

The difference of 9156 and 4584 is 4572.

### Everyday Math Grade 4 Home Link 4.2 Answer Key

**Finding Estimates and Evaluating Answers**

Write an estimate and show your thinking. Solve using a calculator. Check to see that your answer is reasonable.

Question 1.

Alice sleeps an average of 9 hours per night. A cat can sleep up to 20 hours per day. About how many more hours does a cat sleep in 1 month than Alice? ___________

Estimate: _________

Answer: About _____ more hours per month

Is your answer reasonable? ______ How do you know? ________

Answer: Cat sleeps 420 hours than Alice in a month

Explanation:

Given:

Number of hours Alice sleeps per night = 9 hours

Number of hours Cat sleeps per night = 20 hours

Let

The total number of hours for which Alice Sleeps in one month be x

The total number of hours for which Cat sleeps in one month be y

Number of hours for which Alice Sleeps in one month

X = number of days in a month Ã— Number of hours Alice sleeps per night

X = 30 Ã— 9

X = 180 Hours

Number of hours for which Cat Sleeps in one month

y= number of days in a month Ã— Number of hours cat sleeps per night

y = 30 Ã— 20

y = 600 Hours

Now,

= y â€“ x

=600 â€“ 180

=420 hours

Question 2.

Koalas sleep about 22 hours a day. Pandas sleep about 10 hours a day. About how many more hours does a typical koala sleep in 1 year than a typical panda?

Estimate: ______

Answer: ____ About more hours per year

Is your answer reasonable? ___ How do you know? ____

Answer:

Given,

Koalas sleep about 22 hours a day. Pandas sleep about 10 hours a day.

Estimate: (20 Ã— 400) – (10 Ã— 400) = 8000 – 4000 = 4000

Answer:

(22 Ã— 365) – (10 Ã— 365) = 8030- 3650= 4380 more hours per year

Question 3.

There are 30 Major League Baseball (MLB) teams and 32 National Football League (NFL) teams. The expanded roster for MLB teams is 40 players and it is 53 for NFL teams. How many more players are in the NFL than in the MLB?

Estimate: ______

Answer: _____ more players

Is your answer reasonable? _____ How do you know? _____

Answer:

Given that,

There are 30 Major League Baseball (MLB) teams and 32 National Football League (NFL) teams.

The expanded roster for MLB teams is 40 players and it is 53 for NFL teams.

30 Ã— 50 = 1500

30 Ã— 40 = 1200

1500 – 1200 = 300

32 Ã— 53 = 1696 – 1200 = 496 more players

**Practice**

Round to the nearest thousand.

Question 4.

45,493 ________

Answer:

45,000

Explanation:

Compare the last 3 digits.493 is less than 500.So, 45,493 is rounded to the previous thousand that is 45,000.

Question 5.

1,409,836 ________

Answer:

1,410,000

Explanation:

Compare the last 3 digits.836 is more than 500. So, 1,409,836 is rounded to the next thousand that is 1,410,000.

### Everyday Math Grade 4 Home Link 4.3 Answer Key

** Partitioning Rectangles**

Solve the multiplication problems by partitioning a rectangle. Then add each part of the rectangle to get the product.

Question 1.

4 âˆ— 35 = ___

Answer:

Explanation:

I solved the multiplication problems by partitioning a rectangle. Then adding each part of the rectangle to get the product.

Question 2.

6 âˆ— 83 = ___

Answer:

Explanation:

I solved the multiplication problems by partitioning a rectangle. Then adding each part of the rectangle to get the product.

Question 3.

9 âˆ— 49 = ___

Answer:

Explanation:

I solved the multiplication problems by partitioning a rectangle. Then adding each part of the rectangle to get the product.

**Practice**

Solve using U.S. traditional addition or subtraction.

Question 4.

9,289 + 1,476 = ___

Answer:

Explanation:

The sum of 9289 and 1476 is 10765.

Question 5.

6,503 – 3,547 = ___

Answer:

Explanation:

The difference of 6503 and 3547 is 2956.

Question 6.

5,619 + 5,999 = ____

Answer:

Explanation:

The sum of 5619 and 5999 is 11618.

Question 7.

5,005 – 2,446 = _____

Answer:

Explanation:

The difference of 5005 and 2446 is 2559.

### Everyday Math Grade 4 Home Link 4.4 Answer Key

**Converting Liquid Measures**

Complete the table.

Question 1.

Answer:

Explanation:

As we know 1 liter is equal to 1000 milliliters so 8l is 8000ml, 15l is 15000ml, 20l is 20000ml and 25l is 25000ml.

Question 2.

Mrs. Wongâ€™s students kept track of how much water they used to water the classroom plants. The first week they used 24 liters, and the second week they used 17 liters. How many more milliliters did they use the first week than the second?

Answer: ___ mL

Answer: 7000ml

Explanation:

Mrs. Wongâ€™s students kept track of how much water they used to water the classroom plants.

The first week they used 24 liters, and the second week they used 17 liters.

24 – 17 = 7 liters

Now convert from liters to milliliters

1 liter = 1000 ml

7 liters = 7 Ã— 1000 = 7000ml

Question 3.

My fish tank holds 64 liters of water. My neighborâ€™s tank holds 58 liters of water. How many milliliters is that combined?

Answer: __ mL

Answer: 122,000 ml

Explanation:

Given,

My fish tank holds 64 liters of water. My neighborâ€™s tank holds 58 liters of water.

64 + 58 = 122 liters

Now convert from liters to milliliters

1 liter = 1000 ml

122 liters = 122 Ã— 1000 = 122000ml

Question 4.

Mrs. Reyes filled her kiddie pool with 83 liters of water. Her children added 2,000 mL of water to the pool. How many liters of water are in the pool now?

Answer: ___ L

Answer: 85L

Explanation:

Given,

Mrs. Reyes filled her kiddie pool with 83 liters of water.

Her children added 2,000 mL of water to the pool.

Now convert from liters to milliliters

1 liter = 1000 ml

2 liters = 2 Ã— 1000 = 2000ml

83 + 2 = 85 liters

Thus there are 85 liters of water are in the pool now.

**Practice**

Solve using U.S. traditional addition or subtraction.

Question 5.

4,638 + 9,807 = ___

Answer:

Explanation:

The sum of 4638 and 9807 is 14445.

Question 6.

7,322 – 3,741 = ____

Answer:

Explanation:

The difference of 7322 and 3741Â is 3581.

Question 7.

55,812 + 6,529 = ___

Answer:

Explanation:

The sum of 55812 and 6529 is 62341.

Question 8.

98,001 – 7,443 = ____

Answer:

Explanation:

The difference of 98001 and 7443 is 90558.

### Everyday Math Grade 4 Home Link 4.5 Answer Key

**Using Multiplication**

Ms. Patel wants to keep her classroom calculators in a box that is 25 centimeters long, 15 centimeters wide, and 5 centimeters tall. The calculators measure 12 centimeters long, 7 centimeters wide, and 1 centimeter tall. How many calculators can Ms. Patel fit in the box?

Question 1.

Solve this problem. Show or explain how you solved the problem.

Answer:

Four calculators fit in a layer.

The box is 5 cm tall, so there are 5 layers of calculators.

The box fits 4 containers Ã— 5 = 20 calculators in all

Question 2.

Show or explain how you know your answer makes sense.

Answer:

I drew a picture of the bottom layer. I made sure that all of the numbers in the problem and the parts of the picture were labelled to show what is meant in the problem

The height of the box is 5 cm and there are 4 stacks

4 Ã— 5 = 20

So, my answer make sense..

**Practice**

Sketch a rectangle or use partial products to solve.

Question 3.

27 âˆ— 4 = ____

Answer:

Explanation:

The product of 27 and 4 is 108.

Question 4.

48 âˆ— 9 = ____

Answer:

Explanation:

The product of 48 and 9 is 432.

Question 5.

43 âˆ— 3 = ___

Answer:

Explanation:

The product of 43 and 3 is 129.

Question 6.

81 âˆ— 5 = ___

Answer:

Explanation:

The product of 81 and 5 is 405.

### Everyday Math Grade 4 Home Link 4.6 Answer Key

**Multiplying in Parts**

In the example, a rectangle was drawn to represent the problem. Then partial-products multiplication was used to record the work in a simpler way. Use partial-products multiplication to solve Problems 1 and 2.

Example:

Question 1.

Answer:

Explanation:

The product of 48 and 3 is 144.

Question 2.

Answer:

Explanation:

The product of 653 and 8 is 5224.

**Practice**

Write the numbers in expanded form.

Question 3.

905,603 _____________

Answer:

9(100,000s)+5(1000s)+6(100s)+3(1s).

Explanation:

I wrote the expanded form of the above number 905,603.

Question 4.

589,043 _________

Answer:

5(100,000s)+8(10,000s)+9(1000s)+4(10s)+3(1s).

Explanation:

I wrote the expanded form of the above number 589,043.

Question 5.

2,599,002 ________

Answer:

2(1,000,000s)+5(100,000s)+9(10,000s)+9(1,000s)+2(1s).

Explanation:

I wrote the expanded form of the above number 2,599,002.

Question 6.

8,003,952 _________

Answer:

8(1,000,000s)+3(1,000s)+9(100s)+5(10s)+2(1s).

Explanation:

I wrote the expanded form of the above number 8,003,952.

### Everyday Math Grade 4 Home Link 4.7 Answer Key

**Using a Measurement Scale**

Question 1.

Fill in the blanks on the measurement scale.

Complete the two-column tables.

Answer:

Explanation:

I filled the blanks on the measurement scale in kilograms and grams.

25kg is equals to 25000g, 50kg is 50000g, 75kg is 75000g and 100kg is 100000g.

Question 2.

Answer:

Explanation:

I filled the blanks in the above table with their equal amounts of grams and kilograms.

k kg is 6000g, 14kg is 14000g, 27kg is 27000g and 101kg is 101000g.

Question 3.

Answer:

Explanation:

I filled the blanks in the above table with their equal amounts of grams and kilograms.

237kg is 237000g, 98kg is 98000g, 485kg is 485000g and 920kg is 920000g.

Question 4.

Find three items in your home that have the mass listed in grams or kilograms. Be sure to tell whether the mass is kilograms or grams.

Answer:

Explanation:

I selected three items which i see in my house they are sugar, bread and butter and i filled the table with the names of the items and their weights in grams and kilograms.

Question 5.

Among other foods, a giraffe in a zoo eats 4 kg of plant pellets and 5 kg of hay each day. How many grams of these foods does a giraffe eat in one week?

Answer: 63,00 grams

Explanation:

The giraffe in zoo eats 4 kg of plant pellets and 5 kg of hay each day.

1 kg is equal to 1000g.

It means 4000g of plant pellets and 5000g of hay in a day so multiply the number of grams with 7 that is number of days in a week.

4000×7=28000, 5000×7=35000

Add the products 28000 and 35000 = 63000

Therefore 63000 grams of these foods a giraffe eat in one week.

**Practice**

Question 6.

52 âˆ— 7 = ___

Answer:

Explanation:

The product of 52 and 7 is 364.

Question 7.

99 âˆ— 4 = ___

Answer:

Explanation:

The product of 99 and 4 is 396.

Question 8.

61 âˆ— 8 = ___

Answer:

Explanation:

The product of 61 and 8 is 488.

Question 9.

49 âˆ— 6 = ____

Answer:

Explanation:

The product of 49 and 6 is 294.

### Everyday Math Grade 4 Home Link 4.8 Answer Key

**Money Number Stories**

Family Note Today your child solved multistep number stories involving multiplication, addition, and subtraction of money amounts. Have your child explain a plan for solving each of the following problems and then solve it.

Mr. Russo is buying equipment for his baseball team. Use the table to the right to answer questions about his purchases.

Question 1.

Mr. Russo needs 9 helmets and 8 gloves. How much will they cost in all?

Answer: $ ____

Answer:

Question 2.

Mr. Russo wants to buy 6 bats for his team. How much more would it cost for him to buy 6 metal bats than 6 wooden bats?

Answer:

Mr. Russo wants to buy 6 bats for his team.

The cost of wooden bat is $49

The cost of metal bat is $74

49 Ã— 6 = 294

74 Ã— 6 = 444

444 – 294 = 150

It would cost $150 for him to buy 6 metal bats than 6 wooden bats.

Question 3.

Mr. Russo buys 5 wooden bats and gives the cashier $300. How much change does he get?

Answer: $55

Explanation:

The cost of wooden bat is $49

49 Ã— 5 = 245

300 – 245 = 55

Question 4.

If the cashier only has $10 and $1 bills, what are two ways he could make Mr. Russoâ€™s change?

Answer: 5 $10 and 5 $1 or he can give $60 and take $5 from Russo.

**Practice**

List the factors for the following numbers:

Question 5.

21 ___ ___ __ ___

Answer:

1,3,7,21 are the factors of 21.

Question 6.

40 __ ___ __ ___

Answer:

1,2,4,5,8,10,20,40 are the factors of 40.

Question 7.

36 __ __ __ ___

Answer:

1,2.3,4,6,9,12,18,36 are the factors of 36.

Question 8.

45 __ __ __ __

Answer:

1,5,9,45 are the factors of 45.

### Everyday Math Grade 4 Home Link 4.9 Answer Key

**Practicing Partial-Products Multiplication**

Solve using partial-products multiplication.

Question 1.

46 âˆ— 38 = ____

Answer:

Explanation:

The product of 46 and 38 is 1748.

Question 2.

Answer:

Explanation:

The product of 65 and 32 is 2080.

Question 3.

Donnie and Raj went apple picking at an orchard that had 65 rows of trees. Each row had 22 trees in it. How many trees were in the orchard?

Number model with unknown: _____

Answer: 1430 trees

Explanation:

Donnie and Raj went apple picking at an orchard that had 65 rows of trees. Each row had 22 trees in it, Multiply 65 and 22 to find the number of tress.

The product of 65 and 22 is 1430.

There are 1430 trees in the orchard.

Question 4.

A new apartment building has 33 floors, with 24 apartments on each floor. How many apartments are in the building?

Number model with unknown:

Answer: 792 apartments

Explanation:

A new apartment building has 33 floors, with 24 apartments on each floor, Multiply 33 and 24 to find the number of apartments in the buliding.

The product of 33 and 24 is 792.

There are 792 apartments in the building.

**Practice**

Question 5.

37 âˆ— 5 = ___

Answer:

Explanation:

The product of 37 and 5 is 185.

Question 6.

27 âˆ— 6 = ___

Answer:

Explanation:

The product of 27 and 6 is 162.

Question 7.

332 âˆ— 6 = ____

Answer:

Explanation:

The product of 332 and 6 is 1992.

Question 8.

2,958 âˆ— 7 = ____

Answer:

Explanation:

The product of 2958 and 7 is 20706.

### Everyday Math Grade 4 Home Link 4.10 Answer Key

**Extended Multiplication Facts**

Solve mentally.

Question 1.

6 âˆ— 7 = ___

Answer:

6 * 7 = 42

Explanation:

The product of 6 and 7 is 42.

6 âˆ— 70 = ___

Answer:

6 * 70 = 420

Explanation:

The product of 6 and 70 is 420.

60 âˆ— 7 = ___

Answer:

60 * 7 = 420

Explanation:

The product of 60 and 7 is 420.

60 âˆ— 70 = ___

Answer:

60 * 70 = 4200

Explanation:

The product of 60 and 70 is 4200.

600 âˆ— 7 = ___

Answer:

600 * 7 = 4200

Explanation:

The product of 600 and 7 is 4200.

60 âˆ— 700 = ___

Answer:

60 * 700 = 42000

Explanation:

The product of 60 and 700 is 42000.

Question 2.

5 âˆ— 6 = ___

Answer:

5 * 6 = 30

Explanation:

The product of 5 and 6 is 30.

5 âˆ— 60 = ___

Answer:

5 * 60 = 300

Explanation:

The product of 5 and 60 is 300.

50 âˆ— 6 = ___

Answer:

50 * 6 = 300

Explanation:

The product of 50 and 6 is 300.

50 âˆ— 60 = ___

Answer:

50 * 60 = 3000

Explanation:

The product of 50 and 60 is 3000.

500 âˆ— 6 = ___

Answer:

500 * 6 = 3000

Explanation:

The product of 500 and 6 is 3000.

50 âˆ— 600 = ___

Answer:

50 * 600 = 30000

Explanation:

The product of 50 and 600 is 30000.

Question 3.

4 âˆ— 8 = ___

Answer:

4 * 8 = 32

Explanation:

The product of 4 and 8 is 32.

4 âˆ— 80 = ___

Answer:

4 * 80 = 320

Explanation:

The product of 4 and 80 is 320.

40 âˆ— 8 = ___

Answer:

40 * 8 = 32

Explanation:

The product of 40 and 8 is 320.

40 âˆ— 80 = ___

Answer:

40 * 80 = 3200

Explanation:

The product of 40 and 80 is 3200.

400 âˆ— 8 = ___

Answer:

400 * 8 = 3200

Explanation:

The product of 400 and 8 is 3200.

40 âˆ— 800 = ___

Answer:

40 * 800 = 32000

Explanation:

The product of 40 and 800 is 32000.

Question 4.

5 âˆ— ___ = 15

Answer:

5 * 3 = 15

Explanation:

The product of 5 and 3 is 15.

30 âˆ— ___ = 150

Answer:

30 * 5 = 150

Explanation:

The product of 30 and 5 is 150.

30 âˆ— ___ = 1,500

Answer:

30 * 50 = 1500

Explanation:

The product of 30 and 50 is 1500.

___ âˆ— 50 = 150

Answer:

3 * 50 = 150

Explanation:

The product of 3 and 50 is 150.

___ âˆ— 500 = 1,500

Answer:

3 * 500 = 1500

Explanation:

The product of 3 and 500 is 1500.

30 âˆ— ___ = 15,000

Answer:

30 * 500 = 15000

Explanation:

The product of 30 and 500 is 15000.

Question 5.

54 ___ is times as many as 9.

Answer:

6

Explanation:

54 is 6 times as many as 9.

540 is ___ times as many as 90.

Answer:

6

Explanation:

540 is 6 times as many as 90.

5,400 is ___ times as many as 90.

Answer:

60

Explanation:

5400 is 60 times as many as 90.

540 is 60 times as many as ___.

Answer:

9

Explanation:

540 is 60 times as many as 9.

5,400 is 6 times as many as ___.

Answer:

900

Explanation:

5400 is 6 times as many as 900.

54,000 is 6 times as many as ___.

Answer:

9000

Explanation:

54000 is 6 times as many as 9000.

**Practice**

Solve using U.S. traditional addition or subtraction.

Question 6.

6,419 + 7,809 = ___

Answer:

Explanation:

The sum of 6419 and 7809 is 14228.

Question 7.

8,045 – 5,906 = ____

Answer:

Explanation:

The difference of 8045 and 5906 is 2139.

Question 8.

76,543 + 84,086 = ___

Answer:

Explanation:

The sum of 76543 and 84086 is 160629.

Question 9.

65,409 – 32,777 = ___

Answer:

Explanation:

The difference of 65409 and 32777 is 32632.

### Everyday Math Grade 4 Home Link 4.11 Answer Key

Finding the Area

Question 1.

Find the area.

Equation: _____

Answer: ____ square units

Answer:

Explanation:

Multiply 27 and 18 to find the area of the given rectangle

Equation:27 * 18 = 486

Answer:486 square units

Question 2.

A tool bench is 35 inches long and 19 inches wide. How many square inches of the basement floor does it cover?

Equation: ___

Answer: ___ square inches

Answer:

Explanation:

Multiply 35 and 19 to find the number of square inches that the basement floor covers

Equation:35 * 19 = 665

Answer:665 square inches

Question 3.

Find the area.

Equations: _________

Answer: ___ square inches

Answer:

Explanation:

Multiply 30 and 100, 20 and 20 and both the products found to know the area of the given shape.

Equations:30 * 100 = 3000, 20 * 20 = 400, 3000+400=3400.

Answer:3400 square inches

**Practice**

List all of the factors for the numbers below.

Question 4.

48 ________

Answer:

1,2,4,6,8,12,24,48 are the factors of 48.

Question 5.

62 _________

Answer:

1,2,31,62 are the factors of 62.

Question 6.

63 ______

Answer:

1,7,9,63 are the factors of 63.

Question 7.

55 ______

Answer:

1,5,11,55 are the factors of 55.

### Everyday Math Grade 4 Home Link 4.12 Answer Key

**Multistep Multiplication Number Stories**

Write estimates and number models for each problem. Then solve.

Question 1.

Rosalie is collecting stickers for a scrapbook. She collected 8 stickers per day for 2 weeks and then collected 5 stickers per day for 2 weeks.

How many stickers has Rosalie collected?

Estimate: _____

Number models with unknowns:

Answer: ___ stickers

Estimate:

(10 Ã— 7) Ã— 2 = 140

(5 Ã— 7) Ã— 2 = 70

140 + 70 = 210 stickers

Answer:

(8 Ã— 7) Ã— 2 = x

(5 Ã— 7) Ã— 2 = y

112 + 70 = s

s = 182

Question 2.

Rashaadâ€™s sister gives him 2 packs of baseball cards per month. Each pack has 11 cards. She gives him 3 extra packs for his birthday. How many cards does Rashaad get in a year?

Estimate: ______

Number models with unknowns:

Answer: ___ cards

Does your answer make sense? Explain. _____

Answer:

Estimate:

2 Ã— 10 Ã— 12 = 240

3 Ã— 10 = 30

240 + 30 = 270 cards

Answers:

2 Ã— 11 Ã— 12 = a

3 Ã— 11 = b

264 + 33 = c

c = 297 cards

Answer: Yes, my estimate is less than my actual answer because I rounded down from 11 to 10 cards.

**Practice**

Name all the factor pairs.

Question 3.

50 ______

Answer:

1 and 50, 2 and 25, 50 and 10 are the pair factors of 50.

Question 4.

72 ______

Answer:

1 and 72, 2 and 36, 3 and 24, 4 and 18, 6 and 12, 8 and 9 are the pair factors of 72.

Question 5.

85 _____

Answer:

1 and 85, 5 and 17 are the pair factors of 85.

Question 6.

90 ______

Answer:

1 and 90, 2 and 45, 3 and 30, 5 and 18, 6 and 15, 9 and 10 are the pair factors of 90.

### Everyday Math Grade 4 Home Link 4.13 Answer Key

**Lattice Multiplication**

Use the lattice method to find the products.

Question 1.

8 âˆ— 67 = ___

Answer:

Explanation:

The product of 5 and 67 is 536.

Question 2.

7 âˆ— 836 = __

Answer:

Explanation:

The product of 836 and 7 is 5852.

Question 3.

6 âˆ— 531 = __

Answer:

Explanation:

The product of 531 and 6 is 3186.

Question 4.

44 âˆ— 58 = ___

Answer:

Explanation:

The product of 44 and 58 is 2552.

Question 5.

84 âˆ— 78 = __

Answer:

Explanation:

The product of 84 and 78 is 6552.

**Practice**

Question 6.

77 âˆ— 8 = __

Answer:

Explanation:

The product of 77 and 8 is 66.

Question 7.1

49 âˆ— 2 = __

Answer:

Explanation:

The product of 49 and 2 is 98.

Question 8.

89 âˆ— 4 = __

Answer:

Explanation:

The product of 89 and 4 is 356.

Question 9.

183 âˆ— 5 = ____

Answer:

Explanation:

The product of 183 and 5 is 915.