# 180 Days of Math for Third Grade Day 171 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 171 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 171

Directions: Solve each problem.

Question 1.  Adding 18, 6, and 32 is 56.

Question 2.
8 × 4 = 8 × 4 = 32
Multiplying 8 with 4 then we get 32.

Question 3.
30 × 8 = 30 × 8 = 240
Multiplying 30 with 8 then we get 240.

Question 4.
42 ÷ 6 = 42 ÷ 6 = 7
Dividing 42 with 6 then we get 7.

Question 5.
2000 + 300 + 70 + 4 = __________
2000 + 300 + 70 + 4 = 2374
Adding 2000, 300, 70, 3 then we get 2374.

Question 6.
10 × = 5 × 4
10 × 2 = 20
5 × 4 = 20
10 × 2 = 5 × 4.

Question 7.
Jose painted these cupboards. Circle the one that needed the most paint.  The circled cardboard needs more paint because it is bigger than the other cupboard.

Question 8.
How many cups are there in a quart?
1 quart = 4 us cups

Question 9.
How many lines of symmetry does an equilateral triangle have? Hector wants to buy a new MP3 player that costs $84.00. He washes his dad’s car every weekend and his dad gives him$6.00 each time. How many times will Hector have to wash his dad’s car before he can afford the MP3 player?
The total cost of the new MP3 player cost is $84.00. Her dad gives$6.00 for washing his car each time.