180 Days of Math for Third Grade Day 172 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 172 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 172

Directions: Solve each problem.

Question 1.
97 – 24 = 180 Days of Math for Third Grade Day 172 Answers Key 1
Answer:
97 – 24 = 73
Subtracting 24 from 97 then we get 73.

Question 2.
70 × 100 = ___________
Answer:
70 × 100 = 7000
Multiplying 70 with 100 is 7000.

Question 3.
8 × 4 = 180 Days of Math for Third Grade Day 172 Answers Key 1
Answer:
8 × 4 = 32
Multiplying 8 with 4 then we get 32.

Question 4.
What is the ordinal number right after 471 st?
Answer:
The ordinal number right after 471 is four hundered and seventy first.

Question 5.
$2.00 – $1.50 = ___________
Answer:
$2.00 – $1.50 = $0.50
Subtracting $1.50 from $2.00 then we get $0.5.

Question 6.
_________ + 300 + 4 = 1,304
Answer:
1000 + 300 + 4 = 1,304.

Question 7.
Write a quarter past three on the clock.
180 Days of Math for Third Grade Day 172 Answers Key 2
Answer:
Quarter = 15
Quarter past 3 is 3:15
180-Days-of-Math-for-Third-Grade-Day-172-Answers-Key-2

Question 8.
Is the palm of your hand greater than, less than, or equal to 1 square inch?
Answer:
The palm of our hand is greater than 1 square inch.

Question 9.
How many vertices does a cylinder have?
Answer:
The cylinder has 0 vertices.
Because the cylinder has 2 faces the two faces are not meet so there is no vertices.

Question 10.
Dog biscuits come in boxes of 56. If you give your dog 2 biscuits each day of the week, how many days until you run out of biscuits?
Answer:
Given that,
The total number of biscuits that come in boxes is 56.
The total number of biscuits that the dog eats each day of the week is 2.
The total number of days until you run out of biscuits is 56/2 = 28 days.

Leave a Comment

Scroll to Top