By accessing our 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 170 regularly, students can get better problem-solving skills.
180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 170
Directions: Solve each problem.
Question 1.
34 + 56 =
Answer:
34 + 56 = 90
Adding 34 and 56 we get 90.
Question 2.
Answer:
Multiplying 50 with 3 then we get 150.
Question 3.
Eighty times zero is _________
Answer:
Eighty times zero is adding 80 times 0.
Eighty times Zero is 0.
Question 4.
What number follows 593?
Answer:
The number 594 follows 593.
Question 5.
What is my change from $1.85 if I spend 75¢?
Answer:
1 cent = 0.01 dollar.
75 cents = $ 0.75.
$1.85 – $0.75 = $ 1.1
Question 6.
45 ÷ 5 = 3 ×
Answer:
45 ÷ 5 = 9
3 × 3 = 9
45 ÷ 5 = 3 × 3
Question 7.
Which has more mass: a rooster or a feather?
Answer: The mass of the rooster and feather are identical.
Question 8.
What is the perimeter of a rectangular room that is 10 ft. × 12 ft.?
Answer:
The formula for the perimeter of a rectangular room is 2 × lb
2 × 10ft × 12ft = 240ft.
Question 9.
How many fewer people like watching baseball than basketball?
Favorite Sport to Watch
Soccer |
Basketball |
Baseball |
237 | 475 | 362 |
Answer:
The total number of people watching soccer is 237.
The total number of people watching basketball is 475.
The total number of people watching baseball is 362.
Fewer people like watching baseball than basketball is 475 – 362 = 113.
Question 10.
Draw lines to divide the hexagon into 3 equal parts.
Answer: