By accessing our 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 92 regularly, students can get better problemsolving skills.
180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 92
Directions: Solve each problem.
Question 1.
8 + 8 + 8 + 8 = ____________
Answer:
8 + 8 + 8 + 8 = 32
8 × 4 = 32
Question 2.
45 × 10 = __________
Answer: 45 × 10 = 450
Question 3.
Answer:
231 ÷ 8 = 28.8
Question 4.
Write the expanded notation for the number 56,729.
Answer: The expanded notation for the number 56,729 is 50,000 + 6,000 + 700 + 20 + 9
Question 5.
Which of the values below is not equivalent to the other two?
0.3,
30%,
\(\frac{3}{100}\)
Answer: 30% and \(\frac{3}{100}\) is not equivalent.
Question 6.
5 × (3 + 7) + (2 × 10) = _________
Answer:
5 × (3 + 7) + (2 × 10)
5 × 10 + 20
50 + 20 = 30
Question 7.
Answer:
Question 8.
Find k.
3k = 30
k = ___________
Answer:
Given,
3k = 30
k = 30/3
k = 10
k = 10
Question 9.
How many centimeters are in 5 meters?
Answer:
Convert from meters to centimeters.
1 meter = 100 cm
5 meters = 5 × 100 cm = 500 cm
Question 10.
How many right angles are inside a square?
Answer: There are four right angles in a square.
Question 11.
Draw a spinner that has a 25% probability of landing on green and a 75% probability of landing on yellow.
Answer:
Question 12.
Compare a hexagonal pyramid to a hexagonal prism.
Faces 
Edges 
Vertices 

Hexagonal Pyramid  
Hexogonal Prism 
Answer:
Faces 
Edges 
Vertices 

Hexagonal Pyramid  7  12  7 
Hexogonal Prism  8  18  12 