By accessing our **180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 84 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 84

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

25 – 30 = __________

Answer:

25 – 30

30 – 25 = 5

The greater value has the negative sign.

So, we get the result in the negative sign.

So, 25 – 30 = -5

Question 2.

Answer:

Question 3.

381 ÷ 6 = _________

Answer: 381 ÷ 6 = 63.5

Question 4.

Is 35 a prime number?

Answer: No, 35 is not a prime number because it has factors 1, 5, 7 and 35.

Question 5.

Write 2\(\frac{6}{10}\) as an improper fraction.

Answer:

Convert from mixed fraction to the improper fraction.

2\(\frac{6}{10}\) = \(\frac{26}{10}\)

Question 6.

17 – 7 × 2 = ___________

Answer:

17 – 7 × 2

17 – (7 × 2)

17 – 14 = 3

Question 7.

Answer:

Question 8.

Find e.

e – 17 = 37

e = _________

Answer:

Given,

e – 17 = 37

e = 37 + 17

e = 54

Question 9.

How many total days are in May and June?

Answer:

May – 31 days

June – 30 days

So, total days are in May and June 31 + 30 = 61 days.

Question 10.

What is the term for a pair of angles that have a sum of 180°?

Answer: Two angles are called supplementary when their measures add up to 180 degrees.

Question 11.

Imagine that you write each letter of the word EXCELLENT on a different card and then shuffle the cards. You turn the deck of cards facedown on a table and turn over the top card. What is the probability that you will turn over a consonant?

Answer:

Question 12.

Kelly is making necklaces for her friends. She has 450 beads. If 30 beads are used in each necklace, how many necklaces can she make?

Answer:

Given,

Kelly is making necklaces for her friends.

She has 450 beads.

450/30 = 15

Thus Kelly can make 15 necklaces.