By accessing our **180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 108 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 108

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

Answer:

Question 2.

Multiply 63 and 10.

Answer: 63 × 10 = 630

Question 3.

Answer: 280 ÷ 4 = 70

Question 4.

List the prime numbers between 2 and 10.

Answer: 2, 3, 5, 7

Question 5.

4 × 2.5 = __________

Answer: 2.5 × 4 = 10.0

Question 6.

3 × 6 – 3 × 5 = __________

Answer:

3 × 6 – 3 × 5

(3 × 6) – (3 × 5)

18 – 15 = 3

Question 7.

× 48 = 96

Answer:

Let the unknown value be a

a × 48 = 96

a = 96/48

a = 2

2 × 48 = 96

Question 8.

Find m.

20m = 100

m = __________

Answer:

20m = 100

m = 100/20

m = 5

Question 9.

Calculate the distance a car can travel in 3 hours at 55 mph.

Answer:

distance = speed × time

distance= 55 × 3 = 165 mph

Question 10.

Name the polygon with 8 sides.

Answer: The polygon with 8 sides is an octagon.

Question 11.

If you randomly choose a letter from one of these columns, from which column would you have a better probability of choosing a letter made up of only straight lines?

Answer:

Question 12.

Round each item in the bill to the nearest nickel. Then calculate the total and find the change from $20.00.

Answer: