# 180 Days of Math for Sixth Grade Day 107 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 107 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 107

Directions: Solve each problem.

Question 1.
61 – 39 = __________
Answer: 61 – 39 = 22

Question 2.
-10 × (-83) = ___________
– × – = +
-10 × -83 = 10 × 83 = 830

Question 3. Answer: 434 ÷ 4 = 108.5
Thus the quotient is 108.5

Question 4.
List all of the factors of 40.
Answer: The factors of 40 are 1, 2, 4, 5, 8, 10, 20 and 40.
1 × 40
2 × 20
4 × 10
5 × 8
10 × 4
20 × 2
40 × 1

Question 5.
Write $$\frac{9}{10}$$ as a percentage.
Answer: 9/10 × 100 = 90%

Question 6.
18 – 6 × 3 + 2 = ____________
18 – 6 × 3 + 2
18 – (6 × 3) + 2
18 – 18 + 2 = 2

Question 7.
50% of is 50.
Answer: 50% of 100 is 50.

Question 8.
Find b.
$$\frac{b}{6}$$ = 22
b = ___________
$$\frac{b}{6}$$ = 22
b = 22 × 6
b = 132

Question 9.
Calculate the area of a square with 7.5 cm sides.
Given,
s = 7.5 cm
We know that,
Area of Square = s × s
A = 7.5 × 7.5
A = 56.25 sq. cm

Question 10.
How many edges does a cone have?
A cone is a three-dimensional figure that has one edge.

Question 11.
Two red cubes, two green cylinders, and three yellow rectangular prisms were placed in a bag. If you reach into the bag and pull out an object, what is the probability that it will be a cylinder?  