By accessing our **180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 84 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 84

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

Is this a fair share?

Circle:

yes

no

Answer:

No

Explanation:

Bow ties are not equally divided,

in one share it is 2 and in other share it is 3.

So, it is not a fair share.

Question 2.

7 + 7 = ___________

Answer: 14

Explanation:

Double the number or adding the number to itself is same.

So, 7 + 7 = 14

Question 3.

Answer: 9

Explanation:

By subtracting 6 from 15, we get 9.

Question 4.

+ 5 = 10 + 3

Answer: 8

Explanation:

Let the unknown number be x

x + 5 = 10 + 3

x + 5 = 13

x = 13 – 5

x = 8

Question 5.

Circle the fan in the middle.

Answer:

Explanation:

Middle of the figure means exactly the center or second.

Question 6.

Color the hexagon with the larger area.

Answer:

Explanation:

First one larger than second one area.

Question 7.

**Miles Run**

How many miles did Brandon run?

Answer:

30 miles

Explanation:

1 shoe is 10 miles

Brandon has 3 shoes,

So 3 x 10 = 30 miles

Question 8.

You pay for a pack of gum that costs 55Â¢ with 3 quarters. How much change will you get back?

Answer:

20 Â¢

Explanation:

pack of gum that costs 55Â¢ with 3 quarters.

1 quarter = 25Â¢

3 quarter means 75 Â¢

Total changeÂ = 75 – 55 = 20 Â¢