180 Days of Math for Second Grade Day 87 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 87 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 87

Directions: Solve each problem.

Question 1.
Order the numbers from smallest to largest.
43, 82, 39, 99
Answer:
39, 43, 82, 99
Explanation:
Ascending order means writing the numbers from smallest to biggest.

Question 2.
6 + 1 = ___________
Answer: 7
Explanation:
When we add 1 to the given number,
answer will be its successor.
So, the successor of 6 is 7.
6 + 1 = 7

Question 3.
180 Days of Math for Second Grade Day 87 Answers Key 1
Answer: 14
Explanation:
By subtracting 6 from 20, we get 14.

Question 4.
6 – 180 Days of Math for Second Grade Day 87 Answers Key 2 = 2
Answer: 4
Explanation:
Let the unknown number be x
6 – x = 2
x = 6 – 2
x = 4

Question 5.
Color the shape with 3 sides.
180 Days of Math for Second Grade Day 87 Answers Key 3
Answer:

Explanation:
Triangle is a polygon with 3 sides and 3 angles.

Question 6.
What is the volume?
________ cubes
180 Days of Math for Second Grade Day 87 Answers Key 4
Answer:
5 cubic units
Explanation:
Volume of each cube = 1 cubic unit
So, there are 5 cubes = 5 cubic units.

Question 7.
Teeth Lost
180 Days of Math for Second Grade Day 87 Answers Key 5
How many more teeth were lost in February than in January?
Answer:
2 teeth
Explanation:
Total teeth lost in January = 6
Total teeth lost February = 8
8 – 6  = 2

Question 8.
Write an addition number sentence using the numbers 15, 23, and 38.
Answer:
15 + 23 = 38
23 + 15 = 38
Explanation:
When we add to more addends we get the sum.
In addition when we change the order of addends,
there is no change in sum.

Leave a Comment

Scroll to Top