By accessing our **180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 111 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 111

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

Write the numeral.

Answer:

83,

Explanation:

Given there are 8 tens and 3 ones so the

numeral is 83.

Question 2.

1 + 1 + 7 = _____9_______

Answer:

9,

Explanation:

Given to find 1 + 1 + 7 is

1

+1

+7

9, So 1 + 1 + 7 = 9.

Question 3.

17 – 9 = ____8_______

Answer:

8,

Explanation:

Given to find 17 – 9,

17

-9

8

Question 4.

Write the missing number.

Answer:

91,

Explanation:

If we see the numbers the second number is

10 more than 1st number(61+ 10 = 71),

3rd number is 10 more than 2nd number(71 + 10),

so the 4th missing numberÂ is 81 + 10 = 91 or

101 – 10 = 91 and 5th number is 10 more than

91 it is 101. Therefore the missing number is 91.

Question 5.

Is the solid a prism?

Circle:

yes

no

Answer:

Explanation:

Circled no as the solid is not a prism the given

solid is sphere.

Question 6.

School begins at 8:00 A.M. and ends at 2:00 P.M.

How long is the school day?

Answer:

6 hours,

Explanation:

Given School begins at 8:00 A.M. and ends at 2:00 P.M.

So long is the school day from

8 am to 9 am it is 1 hour, 8 am to 10 am it will be 2 hours,

from 8 am to 11 am it will be 3 hours,

from 8 am to 12 pm it will be 4 hours,

from 8 am to 1 pm it will be 5 hours and

so from 8:00 am to 2:00 pm it will be 6 hours.

Question 7.

**Fish Caught**

What was the total number of fish caught?

Answer:

Not clear,

Question 8.

Rogerâ€™s goal is to have 75 shells in his collection.

He has 32. How many more shells does Roger need to collect?

Answer:

43 shells,

Explanation:

Given Rogerâ€™s goal is to have 75 shells in his collection.

He has 32. So more shells does Roger need to collect is

75 – 32,

75

-32

43 shells .