By accessing our **180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 112 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 112

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

Round 64 to the nearest ten.

Answer:

60,

Explanation:

Asking to round 64 to the nearest ten it is 60.

Question 2.

What is 3 more than 29?

Answer:

32,

Explanation:

Asking for 3 more than 29 is

29

+3

32.

Question 3.

Answer:

19,

Explanation:

Given to find 49 – 30 it is

49

-30

19.

Question 4.

+ 1 = 10

Answer:

9,

Explanation:

Given to find missing number in ___+ 1 = 10,

so 10 – 1 = 9, therefore the missing number is 9.

Question 5.

Circle the hexagon.

Answer:

Explanation:

Circled the hexagon as shown above.

Question 6.

Circle how long it takes to get dressed.

more than 1 hour

less than 1 hour

Answer:

Explanation:

It will hardly take less than 1 hour so

circled it as shown above.

Question 7.

Toy Train Sales Last Week

On which day were no trains sold?

Answer:

Sunday,

Explanation:

If we toy train sales last week chart on Sunday

there are no trains sold.

Question 8.

At a pet store, the owner can fit 5 mice in one cage.

If the store owner has 17 mice, how many cages will he need?

Answer:

4 cages,

Explanation:

Given at a pet store the owner can fit 5 mice in one cage.

If the store owner has 17 mice, cages will he need is

1 cage – 5 mice,

2 cages – 5 X 2 = 10 mice,

3 cages – 5 X 3 = 15 mice and

4 cages – 5 x 4 = 20 mice as store owner has 17 mice

if he take 3 cages it will not be sufficient, So if he take

4 cages he can easily fit 17 mice.