180 Days of Math for Kindergarten Day 145 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 145 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 145

Directions: Solve each problem.

Question 1.
Count the sea horses. What is 1 more?
180 Days of Math for Kindergarten Day 145 Answers Key 1
Answer:
27
Explanation:
27 + 1 = 28
In each row it has 10 horses in all there are 27 horses
one more to them is 28

Question 2.
180 Days of Math for Kindergarten Day 145 Answers Key 2
Answer:
180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 150 img 16
Explanation:
5 – 3 = 2
the difference of 5 and 3 is 2

Question 3.
Draw a pattern using these shapes.
180 Days of Math for Kindergarten Day 145 Answers Key 3
Answer:
180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 150 img 17
Explanation:
Square and triangle is the pattern sequence
repeated them 3 times.

Question 4.
Circle the best time to eat breakfast.
7:00 A.M.
7:00 P.M.
Answer:
180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 150 img 18
Explanation:
7:00 A.M. is the best time to have the breakfast and
7:00 P.M. is the best time to had the dinner.

Question 5.
How many sides does an octagon have?
180 Days of Math for Kindergarten Day 145 Answers Key 4
Answer:
8 sides
Explanation:
An octagon has 8 sides 8 angles and 8 corners.
An octagon is a polygon made up of 8 sides.

Question 6.
Sonya starts on the number 5. She counts forward 3. What number is she on now?
180 Days of Math for Kindergarten Day 145 Answers Key 5
Answer:
180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 150 img 19
Explanation:
Sonya starts on the number 5.
She counts forward 3.
5 + 3 = 8
she is on the number 8.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top