180 Days of Math for Kindergarten Day 143 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 143 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 143

Directions: Solve each problem.

Question 1.
Draw a set of 8 circles. Draw a set of more than 8 squares.
180 Days of Math for Kindergarten Day 143 Answers Key 1
Answer:
180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 150 img 23
Explanation:
In first box it has 8 circles and in the second box it has 9 squares
that is more than 8
9 > 8

Question 2.
5 – 5 = __________
Answer:
0
Explanation:
5 – 5 = 0
When a number is subtracted from the same number
then the difference will be always a 0

Question 3.
Write what number will come next.
60   70    80    90 ________
Answer:
100
Explanation:
The given pattern is skip by 10’s
60 + 10 = 70
70 + 10 = 80
80 + 10 = 90
90 + 10 = 100

Question 4.
Circle about how many buttons you can hold in your hand.
3
30
Answer:
180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 150 img 24
Explanation:
We can hold 30 buttons in one hand.
3 we can easily hold

Question 5.
Draw noodles in the bowl.
180 Days of Math for Kindergarten Day 143 Answers Key 2
Answer:
180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 150 img 25
Explanation:
A plate of noodles were placed on the bowl.

Question 6.
I am the number that is 1 more than 3. What number am I?
180 Days of Math for Kindergarten Day 143 Answers Key 3
Answer:
180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 150 img 26
Explanation:
I am the number that is 1 more than 3.
3 + 1 = 4

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top