By accessing our **180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 96 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 96

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

Answer:

Subtracting 6 from 25 is 19.

Question 2.

$1.20 + $1.15 = ___________

Answer:

$1.20 + $1.15 = $2.35

Question 3.

Answer:

The quotient is 7.5

Question 4.

Calculate the quotient of 56 and 4.

Answer:

The quotient is 14.

Question 5.

Write 3,642 in expanded notation.

Answer: 3,642 = 3000 + 600 + 40 + 2.

Question 6.

Fill in the missing number.

28, 35, 42, _______, 56

Answer:

35 – 28 = 7

56 – 7 = 49

So, the missing number is 49.

Question 7.

How many liters are in 8,000 milliliters?

Answer:

1000 milliliters = 1 liter

8000/1000 = 8 liters

Question 8.

48 inches = __________ feet

Answer:

1 feet = 12 inches

48/12 = 4 feet

48 inches = 4 feet

Question 9.

Is this a reflection, translation, or rotation?

Answer: Reflection

Question 10.

A telephone costs $9.89. A calendar costs $5.99. The watch costs $19.50. What is the total cost of the items?

Answer:

Given,

A telephone costs $9.89. A calendar costs $5.99. The watch costs $19.50.

9.89 + 5.99 + 19.50 = $35.38

Thus the total cost of the items is $35.38