By accessing our **180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 95 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 95

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

25 + 8 = _________

Answer:

25

+8

33

By adding 25 and 8 is 33.

Question 2.

4 Ã— 9 = ___________

Answer: 4 Ã— 9 = 36

9 + 9 + 9 + 9 = 36

Question 3.

Share 24 equally among 4 groups.

Answer:

24 Ã· 4 = 6

Question 4.

77 Ã· 8 = ___________

Answer: 77 Ã· 8 = 9.625

Question 5.

What is 300 more than 2,476?

Answer: 300 more than 2,476 means we have to add 2476 + 300 = 2776

Question 6.

9 + 4 = 13 –

Answer:

Let the unknown value be x.

9 + 4 = 13 – x

13 = 13 – x

13 – x = 13

13 – 13 = x

x = 0

Question 7.

How many centimeters are in 6 meters?

Answer:

1 meter = 100 centimeters

6 meters = 6 Ã— 100 cm = 600 cm

Thus there are 600 cm in 6 meters.

Question 8.

What month is 4 months after September?

Answer:

September

October

November

December

January

So, January is 4 months after September.

Question 9.

Draw the top view of the solid.

Answer:

So, the top view of the cube is square.

Question 10.

Use different colors to color pairs of numbers that equal the product shown in the center.

Answer: