By accessing our **180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 73 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 73

**Directions Solve each problem.**

Question 1.

28 + 12 = ____

Answer:

Question 2.

Shade 0.65.

Answer:

\(\frac{0.65 x 100}{100}\) = \(\frac{0.65}{100}\)

(0.65Â xÂ 100)/100Â = 65/100

Explanation:

Question 3.

Divide 26 by 7. ____

Answer:

Explanation:

We have the equation:

We have the equation:

26 Ã· 7 = 3

Calculated to 0 decimal places.

here the reminder is 5 and quotient is 6.

Question 4.

15 Ã· 3 = ___

Answer:

Explanation:

We have the equation:

15 Ã· 3 = 5

Calculated to 0 decimal places.

Question 5.

What is the value of the digit 2 in 3,245?

_____________________

Answer:

hundred is the value of the digit 2 in 3,245

Explanation:

Place value isÂ the value of each digit in a number.

Question 6.

4 Ã— = 28

Answer:

4 x 7 = 28

Explanation:

4 x 7 = 28

28 Ã·Â 4 = 7

Division and multiplication are inversely proportional.

Question 7.

Draw the time that is 10 minutes later.

Answer:

Explanation:

Now the time is 1:00 p.m. after minutes the time will be 1 : 10 p.m.

Question 8.

How many months are in 2 years?

______________

Answer:

2 years = 24 months.

Explanation:

A year has 12 months

1 year = 12 months

2 x 12 = 24 months

Question 9.

What shape is the cross-section?

______________

Answer:

Hexagon

Explanation:

The given log is in hexagon shape.

Question 10.

Tina has $12.00. She spends $7.50 at the movies. How much money does she have left to spend on lunch?

______________

Answer:

$4.50 that she have left to spend on lunch

Explanation:

Tina has $12.00. She spends $7.50 at the movies.

12.00 – 7.50 = $4.50