180 Days of Math for Fourth Grade Day 74 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 74 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 74

Directions Solve each problem.

Question 1.
180 Days of Math for Fourth Grade Day 74 Answers Key 1
Answer:

Explanation:
Working each column from right to left
9 is greater than 6 so you must regroup:
Take 1 from 4, so 4 becomes 3.
Add 10 to 6, so 6 becomes 16.

Question 2.
Is 0.3 equal to \(\frac{3}{100}\)?
______________
Answer:
0.3 \(\frac{3}{100}\)
Explanation:
0.3 as a fraction can be written as 3/10.

Question 3.
How many sixes are in 24?
_____________________
Answer:
6 x 4 = 24
There are 4 sixes in the 24
Explanation:
24 ÷  6 = 4
Multiplication and division are inversely proportional.

Question 4.
180 Days of Math for Fourth Grade Day 74 Answers Key 2
Answer:

Explanation:
We have the equation:
16 ÷ 3 = 5
Calculated to 0 decimal places.
Quotient is 5
and the remainder is 0.

Question 5.
How many digits are in the number 3,090?
_____________________
Answer:
There are 4 digits in the number 3,090
Explanation:
3,090 (three thousand ninety) is an even four-digits composite number following 3089 and preceding 3091

Question 6.
36 ÷ 180 Days of Math for Fourth Grade Day 74 Answers Key 3 = 6
Answer:
36 ÷ 6 = 6
Explanation:
6 x 6 = 36
Multiplication and division are inversely proportional.

Question 7.
Jon’s mass is half the mass of Nick, whose mass is 86 kg. What is Jon’s mass?
_____________________
Answer:
Jon’s mass is 43 kg.
Explanation:
Jon’s mass is half the mass of Nick,
Let the mass of Nick is 86 kg.
86 ÷ 2 = 43kg
According to this Jon’s mass is 43 kg.

Question 8.
Each cube has 3-cm sides. What is the volume of the model?
______________
180 Days of Math for Fourth Grade Day 74 Answers Key 4
Answer:
1 cubic unit is the amount of space that a unit cube occupies
There are 9 cubes
9 x 3 = 27 cubic units.
Explanation:
Some of the more common ones are:
cm3 or cubic centimeters
milliliters
liters.

Question 9.
180 Days of Math for Fourth Grade Day 74 Answers Key 5
Which year received 60 inches of rainfall?
______________
Answer:
In 2007
Explanation:
According to the bar graph in the year 2007 it has a heavy rain fall of 60 inches.

Question 10.
\(\frac{1}{8}\) of 40 = 5, so \(\frac{7}{8}\) of 40 =
_____________________
Answer:
\(\frac{1}{8}\) of 40 = 5, so \(\frac{7}{8}\) of 40 = 35
Explanation:
\(\frac{1}{8}\) = 5
\(\frac{7}{8}\) = 7 x \(\frac{1}{8}\) = 35.

Leave a Comment

Scroll to Top