By accessing our **180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 66 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 66

**Directions Solve each problem.**

Question 1.

Answer:

Question 2.

\(\frac{3}{5}\) of 35 is ___

Answer:

\(\frac{3}{5}\) of 35 is 21

Explanation:

\(\frac{3}{5}\) x \(\frac{35}{1}\)

cross multiplication is done.

\(\frac{105}{5}\) = 21

Question 3.

The quotient of 35 and 7 is

____________

Answer:

The first number, 35, is called the dividend.

The second number, 7 is called the divisor.

Quotient is 5

Explanation:

Question 4.

Answer:

The first number, 72, is called the dividend.

The second number, 9 is called the divisor.

The quotient is 8

the remainder is 0

Explanation:

Question 5.

Write the numeral for two thousand three.

_____________________

Answer:

2003

Explanation:

a figure, symbol, or group of figures or symbols denoting a number is a numeral.

Question 6.

Fill in the missing number.

4, 8, _____, 16, 20

Answer:

4, 8, 12, 16, 20

Explanation:

The above pattern is the multiple of 4

4 x 1 = 4

4 x 2 = 8

4 x 3 = 12

4 x 4 = 16

Question 7.

How many 250-milliliter bottles are needed to fill a 5-liter bucket?

_________

Answer:

20 bottles of 250 ml are needed to fill a 5-liter bucket.

Explanation:

1 liter = 1000 milliliters

5 x 1000 = 5000 milliliters

5000 **Ã·** 250 = 20 bottles.

Question 8.

Calculate the number of seconds there are in 2 minutes.

_________

Answer:

2 minutes = 120 seconds.

Explanation:

1 minute = 60 seconds

2 x 60 = 120 seconds

Question 9.

Dollars Earned In May

Audrey |
$15 |

Damen |
$23 |

Jason |
$12 |

Lauren |
$18 |

How much more did Audrey earn than Jason?

Answer:

AudreyÂ earned $3 more than Jason

Explanation:

Jason earned $12 and AudreyÂ earned $15

15 – 12 = 3

Question 10.

Find the perimeter of a figure with these 4 sides:

3 cm, 5 cm, 7 cm, 4 cm.

_________

Answer:

perimeter of a figure with these 4 sides = 19 cm

Explanation:

Formula of perimeter for irregular polygon = sum of all sides

p = 3 + 5 + 7 + 4

p = 10 + 9

p = 19