# 180 Days of Math for Fourth Grade Day 180 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 180 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 180

Directions: Solve each problem.

Question 1.
36 – 19 = ___________ So, the difference of 36 and 19 is 17.

Question 2.
Write 81 % as a decimal.
81% can be written as 81/100 = 0.81
So, the decimal of 81 % is 0.81

Question 3.
How many 5s are in 90?
To know how many 5s are in 90 we have to divide 90 by 5.
90 ÷ 5 = 18
Thus there are 18 5s in 90.

Question 4.
87 ÷ 12 = ___________
Answer: 87 ÷ 12 = 7.25

Question 5.
What is the place value of 7 in 3,972?
The place value of 7 in 3,972 is 70.

Question 6.
How much do 6 pens cost if 1 pen costs 30¢?

 1 Pen 2 Pen 3 Pen 4 Pen 5 Pen 6 Pen 30¢

 1 Pen 2 Pen 3 Pen 4 Pen 5 Pen 6 Pen 30¢ 2 × 30¢ = 60¢ 3 × 30¢ = 90¢ 4 × 30¢ = 120¢ 5 × 30¢ = 150¢ 6 × 30¢ = 180¢

Question 7.
Are 2,000 milliliters and 2 liters equivalent?
1 liter = 1000 milliliters
2 liters = 2 × 1000 milliliters = 2000 milliliters
Therefore 2,000 milliliters and 2 liters are equivalent.

Question 8.
What is the most likely temperature inside of a house?
7°F
70°F
-70°F   