By accessing our **180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 61 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 61

**Directions Solve each problem.**

Question 1.

683 – 39 = ____

Answer:

Question 2.

90 × 6 = ____

Answer: 90 × 6 = 540

Question 3.

670 ÷ (-10) = ______

Answer:

Here we observe two different signs so we get quotient as negative.

670 ÷ (-10) = -67

Question 4.

What is the place value of 9 in the number 69,485?

_______________________

Answer: The place value of 9 in the number 69,485 is 9,000.

Question 5.

Write 5 ones + 9 tenths + 4 hundredths as a decimal.

_______________________

Answer: 5 + 0.9 + 0.04 = 5.904

Question 6.

10 + (-7) + 5 = ____

Answer: 10 – 7 + 5 = 3 + 5 = 8

Question 7.

45 5 = 9

Answer: 45 ÷ 5 = 9

Question 8.

Answer:

Question 9.

Write 11:26 P.M. in a 24-hour time format.

_______________________

Answer: 11:26 P.M. in a 24-hour time format is 23:26 P.M.

Question 10.

How many faces does a square pyramid have?

_______________________

Answer: A square pyramid has 5 faces.

Question 11.

What is the probability of drawing one black marble from the hat?

_______________________

Answer:

Total = 4 + 4 = 8

The probability of drawing one black marble from the hat = 4/8 = 1/2

Question 12.

Amanda rents skis every day for a week while she is on vacation. If it costs $12 per day to rent the skis, how much does she pay for the whole week?

_______________________

Answer:

Given,

Amanda rents skis every day for a week while she is on vacation.

1 day = $12

7 days = $12 × 7 = $84.00

Thus Amanda pay $84 for the whole week.