180 Days of Math for Fourth Grade Day 114 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 114 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 114

Directions: Solve each problem.

Question 1.
What is the difference between 32 and 19?
Answer:
32
19
13

Question 2.
Is \(\frac{7}{10}\) greater than \(\frac{7}{100}\)?
Answer: Yes, \(\frac{7}{10}\) is greater than \(\frac{7}{100}\)
Denominator with the greater number will be the smallest fraction.

Question 3.
Divide 54 by 9. __________
Answer:
54 ÷ 9 = 6
The quotient is 6 and the remainder is 0.

Question 4.
63 ÷ 6 = __________
Answer:
180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 114_4
So, the quotient is 10.5

Question 5.
Is 4,736 even or odd?
Answer: Yes 4736 is an even number because it is divisible by 2 and leaves the remainder as 0.

Question 6.
8 + 8 + 8 + 8 = 180 Days of Math for Fourth Grade Day 114 Answers Key 1 × 8
Answer:
8 + 8 + 8 + 8 = 4 × 8

Question 7.
Circle the best estimate for the weight of the object.
100 g
20 kg
5 kg
1 kg
180 Days of Math for Fourth Grade Day 114 Answers Key 2
Answer:
The estimated weight of the bag is 5 kg
180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 114_7

Question 8.
36 inches equals how many yards?
Answer:
Convert from inches to the yard.
36 inches = 1 yard

Question 9.
Draw the front view.
180 Days of Math for Fourth Grade Day 114 Answers Key 3
Answer:
The front view of the above figure is a rectangle.
180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 114_9

Question 10.
Add 9 tens and 5 ones to the number 43.
Answer:
9 tens = 90
5 ones = 5
90+5 = 95
95 + 43 = 138

Leave a Comment

Scroll to Top