180 Days of Math for Fourth Grade Day 113 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 113 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 113

Directions: Solve each problem.

Question 1.
180 Days of Math for Fourth Grade Day 113 Answers Key 1
Answer:
180-Days-of-Math-for-Fourth-Grade-Day-113-Answers-Key-1
The sum of 18 and 13 is 31.

Question 2.
What percent is shaded?
180 Days of Math for Fourth Grade Day 113 Answers Key 2
Answer: The percent of the shaded part is 70%

Question 3.
180 Days of Math for Fourth Grade Day 113 Answers Key 3
Answer:
180-Days-of-Math-for-Fourth-Grade-Day-113-Answers-Key-3
Thus the quotient is 2.8 and the remainder is 7.

Question 4.
18 ÷ 9 = ___________
Answer: 18 ÷ 9 = 2

Thus the quotient is 2 and the remainder is 0.

Question 5.
Is 357 greater than 375?
Answer: No 357 is not greater than 375.

Question 6.
7 × 8 = 56, so 56 ÷ 180 Days of Math for Fourth Grade Day 113 Answers Key 4 = 8
Answer:
7 × 8 = 56
56 ÷ 7 = 8

Question 7.
Draw the time that is 8 minutes later.
180 Days of Math for Fourth Grade Day 113 Answers Key 5
Answer:
180-Days-of-Math-for-Fourth-Grade-Day-113-Answers-Key-7

Question 8.
8 pints = _________ gallon(s)
Answer:
1 pint = 0.125 gallons
8 pints = 8 × 0.125 = 1 gallon

Question 9.
Find the perimeter of a regular pentagon with 3-inch sides.
Answer:
Given,
a = 3 in
Perimeter of a regular pentagon = 5a
P = 5 × 3
P = 15 inches

Question 10.
Cheryl has $25.00 in her piggy bank. She saves $6.00 more and then spends $15.00. How much does she have in her piggy bank now?
Answer:
Given,
Cheryl has $25.00 in her piggy bank.
She saves $6.00 more and then spends $15.00.
25 + 6 = 31
31 – 15 = 16
Thus Cheryl has $16 in her piggy bank now.

Leave a Comment

Scroll to Top