180 Days of Math for Third Grade Day 175 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 175 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 175

Directions: Solve each problem.

Question 1.
25 – 11 = 180 Days of Math for Third Grade Day 175 Answers Key 1
Answer:
25 – 11 = 14
Subtracting 11 from 25 we get 14.

Question 2.
180 Days of Math for Third Grade Day 175 Answers Key 2
Answer:
180-Days-of-Math-for-Third-Grade-Day-175-Answers-Key-2
Multiplying 62 with 3 then we get 186

Question 3.
8 × 8 = 180 Days of Math for Third Grade Day 175 Answers Key 1

Answer:
8 × 8 = 64.
Multiplying 8 with 8 then we get 64.

Question 4.
Is 828 an even or odd number?
Answer:
828 is an even number.
The number multiple by 2 is an even number. So, 828 is multiple by 2.

Question 5.
Add 4 tens to 126.
Answer:
Adding 4 tens to 126 is 126 + 10 + 10 + 10 + 10 = 166
Add 4 tens to 126 is 166.

Question 6.
14 + 2 = 180 Days of Math for Third Grade Day 175 Answers Key 1 × 8
Answer:
14 + 2 = 16
2 × 8 = 16
14 + 2 = 2 × 8

Question 7.
These two floors are to be tiled. Circle the floor that needs more tile.
180 Days of Math for Third Grade Day 175 Answers Key 3
Answer:
180-Days-of-Math-for-Third-Grade-Day-175-Answers-Key-3 question 7
Floor two needs more tiles.
Because on the first floor, only two blocks are empty and on the second floor, four blocks are empty to need tiles.

Question 8.
How many feet are in two yards?
Answer:
1 yard = 3 feet
2 yard = 2 × 3 = 6 feet
6 feet are in two yards.

Question 9.
Circle the parallel lines on the capital I.
180 Days of Math for Third Grade Day 175 Answers Key 4
Answer:
180-Days-of-Math-for-Third-Grade-Day-175-Answers-Key-5 question 9

Question 10.
The draw mirror image of the shape.

180 Days of Math for Third Grade Day 175 Answers Key 5
Answer:
The mirror image of the shape is
180-Days-of-Math-for-Third-Grade-Day-175-Answers-Key-5

Leave a Comment

Scroll to Top