180 Days of Math for Second Grade Day 97 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 97 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 97

Directions: Solve each problem.

Question 1.
Use >, <, or =.
120 180 Days of Math for Second Grade Day 97 Answers Key 1 24
Answer:
>,

Explanation:
as 120 is greater than 24 used greater than symbol
as 120 > 24.

Question 2.
19 + 5 = ____24______
Answer:
24,

Explanation:
Given to add 19 to 5 we get
19
+ 5
24.

Question 3.
180 Days of Math for Second Grade Day 97 Answers Key 2
Answer:
59,

Explanation:
Given to subtract 30 from 89 so
89
-30
59.

Question 4.
180 Days of Math for Second Grade Day 97 Answers Key 3 + 10 = 15
Answer:
5,

Explanation:
Given to find missing number in
___+ 10 = 15, let x be missing number so
x = 15 – 10 = 5.

Question 5.
Color the shape with 4 sides.
180 Days of Math for Second Grade Day 97 Answers Key 4
Answer:
180 Days of Math for Second Grade Day 97 Answers Key-1

Explanation:
Colored the shape rhombus which has 4 sides
as shown above.

Question 6.
Circle the solid that takes up the most space.
180 Days of Math for Second Grade Day 97 Answers Key 5
Answer:
180 Days of Math for Second Grade Day 97 Answers Key-2

Explanation:
Circled the solid that takes up area of 7 cubes,
the most space as shown above.

Question 7.
Car Colors
180 Days of Math for Second Grade Day 97 Answers Key 6
How many cars are blue?
Answer:
21,

Explanation:
By seeing the chart of tally marks number of cars
in blue are 21.

Question 8.
Tim’s dad is 74 inches tall. Tim is 56 inches tall.
How much does Tim need to grow to be as tall as his dad?
Answer:
18 inches,

Explanation:
Given Tim’s dad is 74 inches tall. Tim is 56 inches tall.
So does Tim need to grow to be as tall as his dad is
74
-56
18, 
therefore Tim needs to grow 18 inches.

Leave a Comment

Scroll to Top