By accessing our **180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 67 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 67

**Directions Solve each problem.**

Question 1.

Order the numbers from largest to smallest.

86 17 49 22

_____, ____, _____, ____

Answer:

86, 49, 22, 17,

Explanation:

Given 86, 17, 49, 22 to write order from largest to

smallest as the largest among the numbers is 86

next large is 49 then 22 and then 17, 86>49>22>17,

therefore largest to smallest are 86, 49, 22, 17.

Question 2.

8 + 5 = _____

Answer:

13,

Explanation:

If we add 5 to 8 we get

8

+5

13.

Question 3.

12 – 7 = ____

Answer:

5,

Explanation:

Given to subtract 7 from 12 we will get

12

-7

5.

Question 4.

8 4 = 4

Answer:

-,

Explanation:

given to find the missing symbol in

8 __4 = 4, So if take addition it is

8 + 4 = 12 ≠ 4, If we take subtraction it is

8 – 4 = 4 = 4, If we take multiplication it is

8 X 4 = 32 ≠ 4 and if we take divison 8 ÷ 4 = 2 ≠ 4,

So only subtraction is true so the missing symbol is -.

Question 5.

Color the shape with 4 sides.

Answer:

Explanation:

In given shapes only parallelogram shape

has 4 sides, so colored it with green as shown above.

Question 6.

What is the volume?

_______ cubes

Answer:

5 cubes,

Explanation:

The volume of the given shape is 5 cubes.

Question 7.

Which animal does Julia not have?

_____________

Answer:

Fish,

Explanation:

Given pets animals list in that the animal

Julia does not have is fish.

Question 8.

Allison signed up for a karate class that meets every day for 1 month in March. How many days is the class?

_____________

Answer:

31 days,

Explanation:

Given Allison signed up for a karate class that meets

every day for 1 month in March. So number of days is

the class 31 days as the month is march has 31 days.