By accessing our **180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 63 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 63

**Directions Solve each problem.**

Question 1.

Name the shaded fraction.

___________________

Answer:

\(\frac{4}{8}\) or half or

\(\frac{1}{2}\) or 1/2,

Explanation:

The shaded fraction is \(\frac{4}{8}\) or \(\frac{1}{2}\)

or half or 1/2.

Question 2.

Answer:

9,

Explanation:

Given to add 6 to 3 we will get

6

+3

9 .

Question 3.

19 – 7 = ____

Answer:

12,

Explanation:

Given to subtract 7 from 19 we will get

19

-7

12.

Question 4.

4 – 2 = 10 –

Answer:

8,

Explanation:

Given to find the missing number

4 – 2 = 10 – __, left side we get 4 – 2 = 2,

let x be the missing number so 2 = 10 – x,

x = 10 – 2 = 8.

Question 5.

Circle the polygon.

Answer:

Explanation:

Circled the rhombus as it is a polygon,

As a PolygonÂ is a 2d shape. RegularÂ polygons

contain equal side lengths.

Question 6.

Write the length.

______ centimeters

Answer:

2 centimeters,

Explanation:

The length of the given line is 2 centimeters.

Question 7.

Flower Shop Orders

Rose | 16 |

Daisy | 23 |

Tulip | 15 |

Iris | 25 |

If 7 more roses were added to the order, how many roses should be ordered?

___________________

Answer:

23 roses,

Explanation:

Given flowers shop orders list in it roses ordered

are 16 and if 7 more roses were added to the order,

Total number of roses should be ordered are

16

+7

23 roses.

Question 8.

Michael eats 3 apple slices every day. How many apple slices will he eat in 5 days?

___________________

Answer:

15 slices,

Explanation:

Given Michael eats 3 apple slices every day,

Number of apple slices will he eat in 5 days are

3 slices X 5 = 15 slices.