180 Days of Math for Second Grade Day 120 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 120 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 120

Directions: Solve each problem.

Question 1.
Circle about how many pennies would fit in your hand.
20
200
Answer:
180 Days of Math for Second Grade Day 120 Answers Key-1

Explanation:
Circled number 20 pennies which would fit in my hand.

Question 2.
73 + 8 = ____81_______
Answer:
81,

Explanation:
Given to add 73 and 8 we get
73
+ 8
81 .

Question 3.
180 Days of Math for Second Grade Day 120 Answers Key 1
Answer:
11,

Explanation:
Given to find 20 – 9,
20
– 9
11.

Question 4.
Marcy’s sticker book has 10 stickers on each page.
There are 6 pages in her book. How many stickers are in her book?

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6
10

Answer:
60 stickers,

Explanation:
Given Marcy’s sticker book has 10 stickers on each page.
There are 6 pages in her book. Number of many stickers
are in her book are 6 X 10 = 60 stickers.

Question 5.
Circle the pyramid.
180 Days of Math for Second Grade Day 120 Answers Key 2
Answer:
180 Days of Math for Second Grade Day 120 Answers Key-2

Explanation:
Circled the pyramid as shown above.

Question 6.
Circle the heaviest item.
180 Days of Math for Second Grade Day 120 Answers Key 3
Answer:
180 Days of Math for Second Grade Day 120 Answers Key-3

Explanation:
Circled the heaviest item as shown above.

Question 7.
Miles Run
180 Days of Math for Second Grade Day 120 Answers Key 4
Max’s goal is to run 60 miles during this school year.
How many more miles does he have to run?
Answer:
20 miles,

Explanation:
Given Max’s goal is to run 60 miles during this school year.
As per given chart Max has already ran 40 miles,
So more miles does he have to run is 60 – 40 = 20 miles.

Question 8.
Write a subtraction number sentence using the numbers 23, 26, and 49.
Answer:
49 – 23 = 26 or 49 – 26 = 23.

Explanation:
Given using the numbers 23,26 and 49 to write a subtraction
number sentence , as among the three the maximum number
is 49 and other 2 numbers are smaller. So its subtraction we
can take from 49. Therefore the number sentence
can be 49 – 23 = 26 or 49 – 26 = 23.

Leave a Comment

Scroll to Top