180 Days of Math for Kindergarten Day 170 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 170 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 170

Directions: Solve each problem.

Question 1.
Count how many.
180 Days of Math for Kindergarten Day 170 Answers Key 1
Answer:
23

Explanation:
There are 23 symbols in the given figure.

Question 2.
Solve.
3 + 1 = _________
4 – 1 = __________
Answer:
4, 3

Explanation:
The sum of the given numbers is 4.
The difference between the given numbers is 3.

Question 3.
Write what number will come next.
5   10    15   20 _________
Answer:
25

Explanation:
The number that will come next is 25.
5
5 + 5 = 10
10 + 5 = 15
15 + 5 = 20
20 + 5 =25

Question 4.
Circle the container that holds the most.
180 Days of Math for Kindergarten Day 170 Answers Key 2
Answer:
Bathtub

Explanation:
180-Days-of-Math-for-Kindergarten-Day-170-Answers-Key-2
The container that holds the most is Bathtub.

Question 5.
Draw a line of symmetry.
180 Days of Math for Kindergarten Day 170 Answers Key 3
Answer:
180-Days-of-Math-for-Kindergarten-Day-170-Answers-Key-3

Question 6.
One grasshopper is 2 cubes long. How long are 2 grasshoppers?
___________ cubes
180 Days of Math for Kindergarten Day 170 Answers Key 4
Answer:
4 cubes

Explanation:
One grasshopper is 2 cubes
2 grasshoppers are 4 cubes.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top