By accessing our **180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 124 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 124

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

Put these numbers in order.

29, 27, 28, 25, 26

Answer:

25, 26, 27, 28, 29

Explanation:

I put the numbers in increasing order.

Question 2.

Subtract.

5 – 4 = __________

5 – 3 = __________

5 – 2 = __________

Answer:

5 – 4 = 1

5 – 3 = 2

5 – 2 = 3

Explanation:

The difference of 5 and 4 is 1, 5 and 3 is 2 and 5 and 2 is 3.

Question 3.

Circle what will come next.

Answer:

Explanation:

I drew a circle around the flowerpot as the flowerpot comes next.

Question 4.

How long is the worm?

_________ cubes

Answer:

5 cubes

Explanation:

The worm is 5 cubes long.

Question 5.

Draw a circle to the left of a diamond.

Answer:

Explanation:

I drew a circle to the left of a diamond.

Question 6.

Nia has homework every school day except Friday. How many days does Nia have homework?

Answer:

6 days

Explanation:

Each week have 7 days

Nia has homework every school day except Friday

7 – 1 = 6

So, Nia have homework for 6 days.