180 Days of Math for Kindergarten Day 105 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 105 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 105

Directions: Solve each problem.

Question 1.
How many dots are there?
180 Days of Math for Kindergarten Day 105 Answers Key 1
Answer:
22 dots

Explanation:
I counted by 1’s
There are 22 dots.

Question 2.
Circle the number sentence that matches the picture.
180 Days of Math for Kindergarten Day 105 Answers Key 2
5 – 3 = 2
5 – 2 = 3
3 + 2 = 5
Answer:
180 Days of Math for Kindergarten Day 105 Answers Key img 3

Explanation:
There are 3 butterflies
2 more joined them
Now there are 5 butterflies
So, the number sentence that matches with the picture is 3 + 2 = 5.

Question 3.
Circle the part that repeats.
180 Days of Math for Kindergarten Day 105 Answers Key 3
Answer:
180 Days of Math for Kindergarten Day 105 Answers Key img 2

Explanation:
I drew a circle around those objects that are repeated in the given pattern.

Question 4.
Circle the best time to eat lunch.
12:00 AM.
12:00 P.M.
Answer:
180 Days of Math for Kindergarten Day 105 Answers Key img 1

Explanation:
The best time to eat lunch is at 12:00 P.M.
So, i drew a circle around 12:00 P.M.

Question 5.
How many sides does a diamond have?
180 Days of Math for Kindergarten Day 105 Answers Key 4
Answer:
4 sides

Explanation:
I counted by 1’s
A diamond has 4 sides.

Question 6.
How many people like bananas?
180 Days of Math for Kindergarten Day 105 Answers Key 5
Answer:
7 people

Explanation:
There are 7 tally marks for bananas
So, 7 people like bananas.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top