By accessing our **180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 93 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 93

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

Answer:

Question 2.

Which is larger: \(\frac{4}{100}\) or \(\frac{4}{10}\)?

Answer:

\(\frac{4}{10}\) is greater.

Question 3.

36 ÷ 8 = __________

Answer: 36 ÷ 8 = 4.5

Question 4.

36 ÷ 9 = __________

Answer: 36 ÷ 9 = 4

Question 5.

Write the smallest 3-digit number using 2, 8, 1, and 4.

Answer:

The 3-digit number is 124.

Question 6.

15 + 5 = 18 +

Answer:

Let the unknown number be x.

15 + 5 = 18 + x

20 = 18 + x

20 – 18 = x

x = 2

Question 7.

Draw the time that is 20 minutes later.

Answer:

Question 8.

1 _________ = 60 seconds

Answer:

1 minute = 60 seconds

Question 9.

Dollars Earned in May

Audrey | $15 |

Dameon | $23 |

Jason | $12 |

Lauren | $18 |

What was the total amount of money earned in May by the children?

Answer:

15 + 23 + 12 + 18 = 68

Question 10.

If one ticket costs $2.50, how many tickets can be bought with $15.00?

Answer:

Given,

one ticket costs $2.50

15 ÷ 2.5 = 6

Thus 6 tickets can be bought for $15.00