By accessing our **180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 57 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 57

**Directions Solve each problem.**

Question 1.

Answer:

Explanation:

The sum of 59 and 9 is 68

If we add both 9s in ones place the sum is 18

in that 1 is taken as carry forward to 5 in tens place.

Question 2.

$5.00 – $2.25 = ___

Answer:

$5.00 – $2.25 = $2.75

Explanation:

Question 3.

Share 63 equally among 7.

______________

Answer:

Explanation:

63 marbles are there in a box

It has to be shared among the 7 kids

so, each kid gets 9 marbles

7 x 9 = 63

Question 4.

49 Ã· 7 = ___

Answer:

49 Ã· 7 = 7

Explanation:

The first number, 49, is called the dividend.

The second number, 7 is called the divisor.

The remainder is 0

7 x 7 = 49

Question 5.

Round 132 to the nearest ten.

Answer:

130

Explanation:

Locate and underline theÂ tensÂ place (3) then look at the digit to the right (2):

The digit to the right (2) is 4 or below. So, we replace it by a 0 (zero) to getÂ 130Â as the answer.

Question 6.

18 + = 25

Answer:

18 + 7Â = 25

Explanation:

25 – 18 = 7

Subtraction and addition are inversely proportional equations.

Question 7.

On what day of the week is March 15th?

______________

Answer:

On Wednesday the day of the week is march 15th

A week has 7 days

2 x 7 = 14

The day after the week is the 15th day

14 + 1 day

Tuesday + 1 = Wednesday

Question 8.

Do you go to bed in the A.M. or P.M.?

______________

Answer:

P.M.

Explanation:

We got the bed at night that is p.m.

am stands for the Latin ante meridiem, translating to “before midday”.

This is the time before the sun has crossed the meridian.

pm stands for post meridiem or “after midday” â€“ after the sun has crossed the meridian.

Question 9.

Draw a line from the real-life object to the solid.

Answer:

Explanation:

The dice is in the shape of a cube

A cube has 6 sides.

Question 10.

If you add me to 493, the sum is 1,221. What number am I ?

___________________

Answer:

728 + 493 = 1,221

Explanation:

1,221 – 493 = 728

Subtraction and Addition are inversely proportional equations.