By accessing our **180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 47 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 47

**Directions Solve each problem.**

Question 1.

4 + 7 + 6 = _____

Answer:

6 + 4 = 10

10 + 7 = 17

Explanation:

4 + 7 + 6 = 17

First added 6 and 4 to make a 10

Then added the remaining 7

Question 2.

What decimal is shaded?

______________

Answer:

\(\frac{32}{100}\) is shaded.

Explanation:

The above square of a base 10 blocks had 100 squares

out of it 32 are shaded.

In decimal = 0.32 is shaded.

Question 3.

How many threes are in 21?

_________________

Answer:

3 x 7 = 21

Explanation:

There are 7 timesÂ *3*Â inÂ *21*.

The answer you divideÂ *21*Â byÂ *3*Â which would get you 7.

The remainder is 0. Similar Questions With Same Answer = 7

Question 4.

Answer:

60 **Ã·** 6 = 10

Explanation:

The first number, 60, is called the dividend.

The second number, 6 is called the divisor.

Question 5.

Is 42 smaller than 24?

______________

Answer:

No.

Explanation:

42 is greater than 24

42 > 24

The number 42 comes after 24 in the numbers.

Question 6.

Â Ã— 2 = 18

Answer:

9 x 2 = 18

Explanation:

18 **Ã·** 2 = 9

2 times of 9 is 18.

Question 7.

What is the date of the first Monday in March?

_____________________

Answer:

6 is the date of the first Monday in march

Explanation:

In the month of February there are 29 days

So, The 1st march is on Wednesday.

Question 8.

A movie starts at 3:15 P.M. and ends at 5:30 P.M. How long is the movie?

_____________________

Answer:

3 : 15 – 5 : 30 = 2 : 15 minutes

Explanation:

The formula for calculating elapsed time isÂ elapsed time = end time â€“ start time. Subtract the minutes and hours separately.

2 : 15 minutes is the movie.

Question 9.

How many pairs of opposite parallel sides does a parallelogram have?

______________

Answer:

Question 10.

Our product is 72. The difference between us is 1. What numbers are we?

______ _____

Answer:

The numbers are 8 & 9.

**Step-by-step explanation:
**The difference between 8 and 9 is 1

And their product is also 72 , i.e., 8 Ã— 9 = 72

9 – 8 = 1