180 Days of Math for Fourth Grade Day 22 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 22 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 22

Directions Solve each problem

Question 1.
180 Days of Math for Fourth Grade Day 22 Answers Key 1
Answer:
180-Days-of-Math-for-Fourth-Grade-Day-22-Answers-Key-1
Explanation:
Perform subtraction operation on above two given numbers. Subtract 18 from 24 the difference is 6.

Question 2.
Which is greater: 0.3 or 0.29?
______________
Answer:
The given decimal numbers are 0.3 and 0.29.
The decimal number 0.3 is greater than 0.29.

Question 3.
Divide 28 into 4 equal groups.
______________
Answer:
28 ÷ 4 = 7
Divided 28 into 4 equal groups as 7.
Explanation:
The given statement is divide 28 into 4 equal groups. perform division operation. Divide 28 by 4 the quotient is 7.

Question 4.
180 Days of Math for Fourth Grade Day 22 Answers Key 2
Answer:
180-Days-of-Math-for-Fourth-Grade-Day-22-Answers-Key-2
Explanation:
Perform division operation on above two given numbers. Divide 48 by 8 the quotient is 6.

Question 5.
Is 102 greater than 120?
______________
Answer:
102 < 120
No, 102 is not greater than 120.

Question 6.
13 + 180 Days of Math for Fourth Grade Day 22 Answers Key 3 = 15
Answer:
13 + 180-Days-of-Math-for-Fourth-Grade-Day-22-Answers-Key-3 = 15
Explanation:
Perform addition operation on above two given numbers. Add 13 to 2 the sum is 15.

Question 7.
Calculate the perimeter of the rectangle.
_____________
180 Days of Math for Fourth Grade Day 22 Answers Key 4
Answer:
Given
length = 6 cm
width = 3 cm
Perimeter of a rectangle = 2 (length + width) square units
= 2 (6 cm + 3 cm)
= 2 (9 cm)
= 18 cm
Perimeter of a rectangle is equal to 18 cm.
Explanation:
The perimeter of the rectangle is equal to the sum of all four sides. The given sides are 6 cm and 3 cm. So, Perimeter of a rectangle is equal to 18 cm.

Question 8.
What is the temperature?
_____________
180 Days of Math for Fourth Grade Day 22 Answers Key 5
Answer:
The temperature is 32℃.
Explanation:
In the above image we can observe a thermometer with . In that thermometer the temperature is recorded as 32℃.

Question 9.
What solid figure is a globe?
_____________
Answer:
The solid figure sphere is a globe.

Question 10.
One bag of cookies has a mass of 350 g. What is the mass of 2 bags?
_____________
Answer:
Given,
One bag of cookies has a mass of 350 g.
1 bag = 350 g
2 bags = ? g
(350 g x 2 bag)/1bag = 700 grams
The mass of 2 bags is 700 grams.

Leave a Comment

Scroll to Top