By accessing our 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 157 regularly, students can get better problem-solving skills.
180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 157
Directions: Solve each problem.
Question 1.
Answer:
Thus the sum of 46 and 25 is 71.
Question 2.
Write \(\frac{1}{4}\) as a decimal.
Answer: \(\frac{1}{4}\) as a decimal can be written as 0.25
The quotient is 0.25 and the remainder is 0.
Question 3.
70 ÷ 7 = ___________
Answer:
The quotient is 10 and the remainder is 0.
Question 4.
46 ÷ 6 = ____________
Answer:
The quotient is 7.666 and the remainder is 4.
Question 5.
What is the value of the tens place in 2,504?
Answer: The value of the tens place in 2,504 is 0.
Question 6.
When Amy walks, she covers 58 cm with each step. Complete the chart to find the distance she covers in 5 steps.
Step 1 |
Step 2 | Step 3 | Step 4 |
Step 5 |
58 |
Answer:
Step 1 |
Step 2 | Step 3 | Step 4 |
Step 5 |
58 | 2 × 58 = 116 | 3 × 58 = 174 | 4 × 58 = 232 | 5 × 58=290 |
Question 7.
Which day of the week is New Year’s Eve?
Answer: New Year’s Eve is on Thursday, January 1st.
Question 8.
24 months = __________ years
Answer:
1 year = 12 months
x = 24 months
24/12 = x
x = 2
So, 24 months = 2 years
Question 9.
What is another name for a right angle?
Answer: The another name for a right angle is the complementary angle.
Question 10.
If you multiply me by 13, you get 52. What number am I?
Answer:
52/13 = 4
13 × 4 = 52
So, the unknown number is 4.