By accessing our **180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 148 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 148

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

25 – 14 = __________

Answer:

The difference between 25 and 14 is 11.

Question 2.

\(\frac{1}{2}\) of 20 = ___________

Answer:

\(\frac{1}{2}\) of 20

\(\frac{1}{2}\) × 20 = 10

Question 3.

Answer:

Thus the quotient is 9 and the remainder is 0.

Question 4.

How many 5s are in 15?

Answer:

15 ÷ 5 = 3

Thus there are three 5s in 15.

Question 5.

1,000 + 600 + 30 + 2 = ___________

Answer: 1,000 + 600 + 30 + 2 = 1632

Question 6.

10 × 6 = 6 ×

Answer:

As per the rule of commutative property a × b = b × a

So, 10 × 6 = 6 × 10

So, the missing number is 10.

Question 7.

Record in liters: ___________ L

Answer:

By seeing the above figure we can see that the measure is 2.5 liters.

Question 8.

__________ weeks = 2 years

Answer:

1 year = 52 weeks

2 years = x

x = 52 × 2

x = 104

Thus 104 weeks = 2 years

Question 9.

I have 2 circular bases and my other face is curved. What solid am I?

Answer:

The shape that has 2 circular bases is called a cylinder.

Question 10.

Richard can bounce a basketball 36 times in 2 minutes. How many times would you expect him to bounce the ball in 1 minute?

Answer:

Given,

Richard can bounce a basketball 36 times in 2 minutes.

36/2 = 18

So, Richard can bounce a basketball 18 times in 1 minute.