By accessing our 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 129 regularly, students can get better problem-solving skills.
180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 129
Directions: Solve each problem.
Question 1.
28 + 29 = ___________
Answer:
The sum of 28 and 29 is 57.
Question 2.
Shade 90%
Answer:
Question 3.
Answer:
The quotient is 5 and the remainder is 1.
Question 4.
24 ÷ 6 = ___________
Answer:
The quotient is 4 and the remainder is 0.
Question 5.
How many digits are in the number 1,079?
Answer: There are 4 digits are in the number 1,079.
Question 6.
Complete the chart. There are 9 nails in a bag. You need 45 nails. How many bags will you buy?
1 Bag |
2 Bags | 3 Bags | 4 Bags | 5 Bags |
6 Bags |
9 |
Answer:
1 Bag |
2 Bags | 3 Bags | 4 Bags | 5 Bags |
6 Bags |
9 | 2 × 9 = 18 | 3 × 9 = 27 | 4 × 9 = 36 | 5 × 9 = 45 | 6 × 9 = 54 |
Question 7.
Which months are in the first quarter of the year?
Answer: January, February, March, and April are in the first quarter of the year.
Question 8.
Calculate the volume of a cube with 2-cm sides.
Answer:
s = 2 cm
We know that,
The volume of a cube = s × s × s
V = 2 × 2 × 2
V = 8 cubic centimeters
Thus the volume of a cube is 8 cu. cm.
Question 9.
Draw the top view.
Answer: The top view of a circle.
Question 10.
Kelly’s mom pays her $4.00 an hour to babysit her baby sister. How much money will she make in 4 weeks if she watches her sister for 3 hours every week?
Answer:
Given,
Kelly’s mom pays her $4.00 an hour to babysit her baby sister.
3 × 4 = 12 hours
$4 × 12 = $48