By accessing our 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 117 regularly, students can get better problem-solving skills.
180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 117
Directions: Solve each problem.
Question 1.
Answer:
Thus the sum of 15 and 19 is 34.
Question 2.
Is \(\frac{4}{10}\) equal to \(\frac{4}{100}\)?
Answer: No \(\frac{4}{10}\) is not equal to \(\frac{4}{100}\)
Question 3.
45 ÷ 9 = __________
Answer:
The quotient is 5 and the remainder is 5.
Question 4.
Calculate the quotient of 91 and 10.
Answer:
The quotient is 9.1 and the remainder is 0.
Question 5.
Round 436 to the nearest ten.
Answer: 436 to the nearest ten is 440.
Question 6.
12 seeds are in a packet. Complete the chart to show how many are in 4 packets.
1 Packet |
2 Packets | 3 Packets |
4 Packets |
12 |
Answer:
1 Packet |
2 Packets | 3 Packets |
4 Packets |
12 | 12 × 2 = 24 | 12 × 3 = 36 | 12 × 4 = 48 |
Question 7.
Molly’s birthday is the 3rd Saturday in August. If today is July 31st, how many days are there until Molly’s birthday?
Answer: 17 days are there until Molly’s birthday.
Question 8.
Which would be the best measure for the lemonade in a full pitcher: a liter, a cup, or a kilogram?
Answer: The best measure for the lemonade in a full pitcher is liter or cup.
Question 9.
What shape is the cross-section?
Answer: The cross-section of the above shape is a circle.
Question 10.
If you multiply me by 8, the product is 96. What number am I?
Answer:
x × 8 = 96
x = 96/8
x = 12
So, the number is 12.