# 180 Days of Math for First Grade Day 86 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 86 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 86

Directions: Solve each problem.

Question 1.
Write the numeral.

The numeral: 60 sticks.

Explanation:
The numeral: 10 sticks Ã— 6 bundles = 60 sticks.

Question 2.
4 + 10 =
4 + 10 = 14.

Explanation:
Sum of 4 and 10:
4 + 10 = 14.

Question 3.

Explanation:
Difference between 7 and 5:
7 – 5 = 2.

Question 4.
Write the missing number.
10 – = 4
10 – 6 = 4.

Explanation:
10 – ?? = 4
=> 10 – 4 = ??
=? 6 = ??

Question 5.
Draw a cookie close to the milk.

Explanation:

Question 6.
How many cubes make this solid?
_____________ cubes

Number of cubes in the figure = 4.

Explanation:
Number of cubes in the figure = 4.

Question 7.
I would ask my friend, I likeÂ  straw berry ice cream and what about you?

Explanation:
I would ask my friend, I likeÂ  straw berry ice cream and what about you?

Question 8.
There are 12 children playing on a playground. Three of the children have to go home. How many children are still playing?